Marida Home d.o.o. je kompanija u sektoru građevinarstva koja se specijalizirala za uređenje i gradnju mobilnih kućica i mobilno-stambenih objekata. Gradeći manje objekte pretežito za kampove i turizam s vremenom su dogurali do velikih jednoetažnih stambenih jedinica od čak 140 kvadrata.

S ponosom ističemo inovativnost, produktivnost i odlične energetske pokazatelje koje ova kompanija svakodnevno usavršava i teži savršenstvu. Zanimanja za ove objekte ne samo da su pokazali hrvatske tvrtke i građani već su razmjeri cjelokupne politike kompanije otišli mnogo dalje.

Mnogo europskih kompanija i građana prepoznali su kompaniju Marida Home d.o.o. te ju vide kao graditelje i izvođače radova na njihovim budućim projektima. Sklopljeni su raznovrsni poslovi i suradnje s kompanijama u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Poljskoj, Češkoj i Francuskoj.

Građanima se posebno svidjela razina produktivnosti same gradnje. Za novac kojeg morate uložiti kako bi kupili neki objekt iz asortimana ove kompanije dobivate na vremenu, kvaliteti i podižete energetske standarde. Kupujete objekt koji će zasigurno koristiti i vaše sljedeće generacije obitelji.

Cjelokupna realizacija od dogovora izgradnje traje oko 3 mjeseca. Marida Home d.o.o. radi po principu ključ u ruke, te se 99% cijele izgradnje realizira u tvorničkom pogonu u Svetom Ivanu Zelini. Možete ih posjetiti svakim radnim danom na adresama: Split- Magistrala Ivana Pavla 2, Kaštel Sućurac i Sveti Ivan Zelina- Milutina Baraća b.b..

Također, obavezno posjetite njihovu službenu web adresu www.male-kuce.hr u kojoj ćete pronaći široku ponudu asortimana, te ćete zasigurno pronaći objekt namijenjen upravo za vas.

MARIDA HOME d.o.o.
MARIDA HOME d.o.o.
Prodaja asortimana na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi