Vaše podno grijanje postaje jednostavnije s Uponor Comfort E

Specijalisti podnog grijanja osmislili su iznimno tanko, lako za instaliranje, i brzo zagrijavajuće rješenje za mokre i suhe podove. S kontinuirano rastućim životnim standardom, potrošači zahtijevaju viši stupanj osobne udobnosti, posebice u stambenom smještaju. Kao jedan od vodećih opskrbljivača prostorno ugodnih sustava.

Uponor je odgovorio na tu potražnju uvođenjem novog sustava električnog podnog grijanja, Uponor Comfort E, koji nudi profesionalnim korisnicima prednosti lake instalacije, odličnu fleksibilnost i uvjerljivu pouzdanost.

Osjetite ugodnu toplinu grijanja u trenucima kada to vi želite

Zamislite da pri ustajanju iz kreveta ili izlasku iz tuša stanete na zagrijani pod. To je lako ostvariti uz Uponor Comfort E – električno podno grijanje od kupaonice do spavaće sobe.

Prednosti Uponor Comfort E:
  • Pristaje svim vrstama podova – Prikladan je za pločice, laminat, parket ili vinilne podne obloge u suhim i mokrim podnim konstrukcijama. Zbog izuzetno tankih materijala zadržava se mala visina poda.
  • Najviša udobnost u kratkom vremenu reakcije.
  • Jednostavna instalacija bez posebnih alata – Lako se ugrađuje i postavlja, čak i u malim prostorijama sa složenom prostornom geometrijom. Kabelske podloge ne zahtijevaju dodatni adheziv i pomažu vam u uštedi vremena i troškova ugradnje.
  • Brzina: Zagrijava se i pretvara vaš pod u zonu ugode u svega nekoliko minuta!

Najtanja mrežica s kabelom za podove s pločicama

Najtanja mrežica s kabelom promjera je svega 3 mm te savršeno pristaje ispod pločica. Samoljepljiva podloga koja, zahvaljujući tome što je kabel ušiven na mrežu, jamči da se neće podizati, što ugradnju čini brzom i lakom. Nisu potrebni posebni alati, te se mreža može lako izrezati na željene dužine i širine.

Kabel je čvrsto ušiven na mrežu preko cijele površine kako bi se spriječilo podizanje. S kabelima promjera 3 mm, Uponor Comfort E je najta-nja mreža s kabelima, te pristaje savršeno ispod kupaonskih I kuhinjskih pločica i ispušta 160 W/m2 topline za brzu udobnost. Mrežica s kabelima ima 10 godina jamstva.

Ultra tanka aluminijska folija za parkete, laminate i vinil

S manje od 2 mm promjera, Uponor Comfort E aluminijska folija pristaje savršeno ispod parketa, laminata i vinila za optimalno rasprostranjenje topline pri 140 W/m2. Instalacija je jednostavna, bez dodatnih potrebnih alata. Dodatna ušteda energije i smanjenje razine buke se može postići instaliranjem Uponor izolacijskih ploča ispod folije, koje imaju 10 godina jamstva.

Uponor Comfort E pretvara pod u zonu ugode u par minuta. Tri Uponor Comfort E termostata – T85, T-86 i T-87IF – daju korisnicima dodatnu prak-tičnosti i kontrolu. Uponor digitalni termostat T-86 omogućava određivanje rasporeda grijanja unaprijed, dok Uponor digitalni termostat T-87IF omogućava i praćenje troškova grijanja.

* Besplatno se pretplatite na Uponor YouTube kanal kako biste bili u tijeku s novitetima koje Uponor nudi instalaterima.

Osjetite Uponor Comfort E, električno podno grijanje s najtanjom kabelskom mrežom koja se lako postavlja i brzo reagira – za bogatije dragocjene životne trenutke. Oslonite se na Uponor, vodećeg svjetskog stručnjaka za podno grijanje i uživajte u sigurnosti proizvoda.

Izvor: UPONOR

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi