Obnova kupaonice nije jednostavan projekt. Potrebno je odgovoriti na mnoga pitanja vezana uz instalacije i prostorna ograničenja te kako će se pojedini elementi povezati u konačni izgled kupaonice. Kada jednom odlučimo provesti projekt ne želimo razmišljati o bilo kakvim neugodnostima i očekujemo da sve radi besprijekorno.

Postoji najmanje jedna stvar koja može odmah riješiti bilo kakve buduće neugodnosti i o kojoj bi trebali razmisliti prije kupovine - dostupnost rezervnih dijelova.

Od kupaonice i WC-a očekujemo da su čisti, uredni i higijenski. Želimo ih koristiti bez osjećaja nelagode. Međutim, voda koja sadrži puno kamenca, pijeska i ostalih zalutalih nečistoća može nam pokvariti iskustvo besprijekornog uživanja u najintimnijim prostorima našeg doma. Najčešće vidljiv je vodeni kamenac na raznim površinama, koji uzrokuje brigu mnogim domaćicama. Manje je vidljivo da se isti kamenac također može nakupljati i na unutarnjim dijelovima vodokotlića i s vremenom dovodi do neugodnosti u funkciji ispiranja.

Ponekad je dovoljno da instalater ukloni vodeni kamenac i vodokotlić ponovno radi. Ponekad situacija s tvrdom i prljavom vodom ipak dovodi do potrebe po mijenjanju dijelova.

Najčešće neugodnosti povezane s vodom punom kamenca i prljavom vodom su:

  • Voda istječe u WC (čak i kada je izljev zatvoren) - strane čestice u ventilu sprječavaju funkcioniranje ventila
  • Ventil za ispiranje curi - na ventilu za ispiranje je nakupljen kamenac
  • Voda protječe samo kada se pritisne tipka za ispiranje – zbog stranih čestica u ventilu za punjenje vodokotliću nema prave razine vode

U takvim slučajevima iznimno je važno da je odgovarajući rezervni dio za odabrani model vodokotlića dostupan odmah i da instalater može brzo i učinkovito ukloniti nastali problem. Često se događa da se rezervni dio vodokotlića nakon nekoliko godina ne može pronaći i kupiti. Za korisnika slijedi gorka istina da će imati ili loše funkcioniranje proizvoda ili će morati investirati u novi. Potonja situacija je prava noćna mora kada govorimo o vodokotliću u zidu.

Prilikom odabira LIV vodokotlića nećete imati nikakvih problema. Za bilo koje vodokotliće iz našeg prodajnog asortimana, dobivate 10-godišnje jamstvo i 25 godina dostupnosti originalnih rezervnih dijelova. Za dugotrajan i siguran rad proizvoda predlažemo uporabu samo originalnih rezervnih dijelova. Čak i ako je vodokotlić LIV dio vaše kupaonice već dugi niz godina i za njega trebate rezervni dio, zasigurno ćete ga pronaći. Uz 60 godina inovacija, koje su temelj kvalitete i pouzdanosti proizvoda i usluga, nastojimo razviti dugotrajna rješenja koja su prilagođena ljudima, a istovremeno imati na umu kvalitetu života i odgovornost prema prirodnom okolišu.

Razmišljate li o kupnji novog proizvoda za kupaonicu ili WC i želite siguran izbor? LIV proizvodi su tada zasigurno odličan izbor za Vas.

Stoga, prije kupnje provjerite da li proizvod ima originalne rezervne dijelove i koliko su dugo na raspolaganju.

O LIV proizvodima možete saznati više na našoj web stranici hr.liv.si.

FLUIDMASTER d.o.o.
FLUIDMASTER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko maloprodaje i veleprodaje na području cijele Hrvatske, EU, BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi