Da li ste ikada razmišljali što se događa baš svaki put kada otvorite vašu slavinu u sredini odnosno njezinom početnom položaju? Znate li što je Grohe Energy Saving odnosno ColdStart tehnologija te koliko je ona bitna ne samo za naš planet nego i za vaš novčanik?

Dopustite da vam predstavimo novitet koji inteligentno i jednostavno štedi energiju i kontrolira vodu bez napora.  Kod uobičajenih slavina, početni „mješoviti“ položaj uvlači nepotrebno toplu vodu svaki put kada ga otvorite, iako vam često nije potrebna. Možda se ovo čini kao mali utjecaj, ali, dugoročno gledano, velika je razlika u cijeni energije kako za platitelja računa, tako i za okoliš.

GROHE Energy Saving (ES) slavine u svom srednjem položaju imaju hladnu vodu, a poluga se može pomicati prema toploj vodi (ulijevo) samo iz tog srednjeg (hladnog) položaja!

Koliko možete uštedjeti, kako točno funkcionira ES slavina, video prikaz korištenja slavine te priče korisnika koji ih koriste, pogledajte na linku.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi