Kuhinjski prostor trebao bi biti prilagođen našem osobnom izboru. Ono što vam u ovom članku želimo predstaviti odnosi se na najprometnije mjesto u kuhinji: sudoper i slavinu.

Dizajn i funkcionalnost jednako su bitni. Sukladno tome, potrošači mogu birati između pomno odabranih boja: Cool Sunrise, Hard Graphite ili Warm Sunset. Ono što je važno naglasiti kod GROHE Colors kolekcije je bezvremenost. Iako su boje i završne obrade naglašene, one su ipak suptilne s obzirom na to da se radi o fiksnim elementima koji će u našem domu biti dugi niz godina. Ravnoteža između trendova, dizajna i visokih standarda kvalitete uspješno je postignuta.

GROHE SmartControl : vrhunac u svakoj kuhinji

Asortiman kuhinjskih slavina GROHE SmartControl zaista nudi izbor za svačiji ukus; dostupne su u 3 dizajna i čak deset različitih boja. Što znači SmartControl? Upravo kako ime kaže – intuitivno pritiskanje i okretanje. Za otvaranje vode dovoljno je pritisnuti gumb, ne nužno rukama, već je to moguće i s laktom ili zglobom. Također, količina mlaza precizno se može podesiti.

GROHE PVD sudoperi: atraktivan dizajn i posebno izdržljive površine

Podmontirani PVD sudoperi dostupni su u nehrđajućem čeliku te u tri boje, čime su usklađeni s paletom SmartControl. Površina je tri puta tvrđa od kroma i deset puta otpornija na ogrebotine što ih čini spremnima odgovoriti na najteže zahtjeve.

Više o kolekciji pogledajte na linku.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi