Imamo iskustvo više od desetljeća u području događanja i nudimo optimalna prostorna rješenja za svaki budžet. Klijenti takva odmah upotrebljiva, prijelazna rješenja često preferiraju u slučaju koncerata. U to spadaju kontejneri s WC-ima, sanitarni kontejneri s umivaonicima i tuš kabinama, WC-i za invalide ili WC-kabine. Pritom osnovu uspjeha čini činjenica da kod svih svojih sanitarnih rješenja ne upotrebljavamo samo opremu visoke kvalitete nego i svježu vodu umjesto kemikalija. Naša flota za najam s više od 30.000 kontejnera i prostornih sustava jamči kratke rokove isporuke.

Kako bi se iznimno velika količina ljudi na blagajnama, primjerice na nogometnom ili rukometnom europskom prvenstvu, obradila na siguran i brz način, CONTAINEX je razvio kontejner s blagajnama koji ima specijalna rješenja za prozore (gornji i donji otvor, klizni prozori). Uz to se u naše mobilne prostorne sustave, uz pomoć partnerskih poduzeća, ugrađuju električno upravljane kontrole pristupa s prolazima/rotacijskim rešetkama. Pritom u prvom planu nije samo ogromna ušteda vremena za navijače nego naši sustavi uvelike olakšavaju posao i organizacijskom timu događanja i osoblju zaduženom za osiguranje.

Mobilna prostorna rješenja mogu se postaviti posvuda, a zahvaljujući različitim varijantama izolacije i mogućnostima grijanja i klimatizacije omogućuju savršenu klimu u svako doba godine!

Pogledajte galeriju…

Fotogalerija (6)

CONTAINEX CONTAINER-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.
CONTAINEX CONTAINER-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupno na području cijele Europe te BiH, Crna Gora, Makedonija i Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi