Spremate li se na preuređenje doma razmislite o stilu uređenja koji biste unijeli u svoj životni prostor. Svaki stil ima svoju čar, prednosti i nedostatke, a bitno je da ga odaberete u skladu sa svojim osobnim preferencijama.

Za kreativne osobe koje vole umjetnost, udobnost, vesele boje i „chic" uređenje idealan je izbor boho ili boemski stil. Karakterizira ga bezbroj uzoraka, može se reći u „marokanskom štihu", žarke boje, dekorativni jastučići, životinjski detalji na zidovima, tepisi u šarenim bojama, biljke i mnoštvo detalja. Boemski stil rijetko ima neiskorištene prostore u prostoriji i na zidovima jer se koriste detalji kao što su razne figurice, slike, umjetnine, knjige, tkanine i uzorci nabavljeni iz drugih zemalja. Interijer uređen u boho stilu često ostavlja dojam da su stvari koje se nalaze u prostoriji nabavljene na putovanjima. Ponekad obuhvaća i vintage predmete i namještaj, primjerice, lampe.

Kod boho stila je u redu ako komadi namještaja ili dekoracije međusobno ne pašu jedno uz drugo, te ako prostor izgleda neuredno. To je dio šarma ovog popularnog stila. Možete ga primijeniti u dnevnom boravku, na terasi ili u prostor unijeti samo pokoji „boemski" element. Odlučite li se za boho stil dobit ćete veseli prostor koji pruža toplinu, ugodan boravak i odličnu atmosferu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi