Dvorište se smatra produžetkom kuće odnosno vašeg životnog prostora i često volimo boraviti tamo u sunčanim i toplim mjesecima. Kako bi zadovoljstvo bilo maksimalno, potrebno je urediti ga.

Nakon čišćenja dvorišta i određivanja gdje će što biti smješteno, možete krenuti u nabavku ili izradu svih potrebnih elemenata.

Namještaj za eksterijere često je podložan vremenskim uvjetima te s vremenom postane „istrošen“. Jedno od rješenja je stalno unositi ili štiti stol i stolice, međutim, Ytong ima rješenje koje će vas oduševiti!

Sav namještaj – klupe, ležaljke, stoliće, zidani roštilj koji može poslužiti i kao vrtni kamin, ljetnu kuhinju, sjenicu pa čak i razne skulpture ili kipove – možete izraditi od Ytonga. Ytong treba prije završne boje dodatno zaštiti odnosno zagletati vanjskim gletom te obojiti po želji!

Na linku pogledajte primjere te kako izgledaju predloženi materijali, što je potrebno od alata te kako napraviti sve navedeno.

YTONG POROBETON d.o.o.
YTONG POROBETON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Gradnja kuća na području cijele Hrvatske
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi