Dolaskom toplijeg vremena javlja se želja za dužim boravkom na otvorenom. Ujutro se pije kava, uz cvijeće, pogled i zvukove prirode, navečer uživa u svježini i smiraju dana.

Kako urediti balkon ovisi o nekoliko čimbenika – prvenstveno o ukusu vlasnika, ali i veličini samog prostora. Kako god ga dizajnirali, on mora biti udoban. Ako ste svoj balkon tijekom zime pretvorili u spremište viška stvari, proljeće je idealno vrijeme da to raščistite. Ukoliko imate potrebu za pohranom, iskoristite prostor i napravite mjesta za skladištenje. To mogu biti klupice s pohranom, manje komode, ali i obične police. Boje uskladite s ostatkom namještaja i dekoracija.

Nije potrebno puno novaca da balkon bude funkcionalan i estetski zadovoljavajući jer obično ni nema puno namještaja – stolić, klupica ili stolice, dekica ili jastučići te pokoja biljka – sve je što vam treba!

Imate li više prostora odnosno terasu, ona zaista postaje produženi dio vašeg stana ili kuće. Na nju možete smjestiti veći stol koji će služiti za objedovanje, ali i radni kutak ili kutak za čitanje i opuštanje.

Na linku pročitajte 10 savjeta arhitekata i dizajnera za uređenje balkona i terasa!

YTONG POROBETON d.o.o.
YTONG POROBETON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Gradnja kuća na području cijele Hrvatske
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi