Dolaskom lijepog vremena sve smo više vani na zraku. Kreativci koji vole vrtlarenje i uređivanje dvorišta su došli na svoje. Vjerujemo da već razmišljate o uređivanju vrta i dvorišta, ako se već niste „bacili” na taj projekt.

Svaki je vrt i okućnica zasebna priča, a mi smo u proteklih 30 godina ispričali puno takvih lijepih priča.

Uz malo mašte i dobrih ideja vaša okućnica može izgledati kao iz kataloga. Za vas smo izdvojili neke od najkreativnijih ideja za uređenje okućnice.

Semmelrock ponuda

Ostati kod prokušanoga. Donijeti jednostavnu i jasnu odluku. Uživati u njegovanom dizajnu vanjskih površina. Dobro se osjećati kod kuće. U vanjskom prostoru stanovati sa stilom. Sa Semmelrock opločnicima iz naše ponude. 

 • SENSO GRANDE I RETTANGO KOMBI FORME 
 • CARAT MONDEGO/SANTINO 
 • VENETIA KOMBI FORMA 
 • ASTI COLORI 60/30/5 CM
 • ASTI COLORI BLOK STEPENICE 100/40/15 CM
 • PENTER (VIŠE BOJA)
 • PAREDO ZID SVJ. SIVI/SIVI 60/20/16

Izdvojeno iz ponude GRES porculan pločice:

Serija FACTORY GRES porculan pločica 2 cm debljine

KERAMIČKE PLOČICE FACTORY GREY/GREIGE 60, 4 X 60, 4 X 2 CM
 
Serija IRON MIX GRES porculan pločica RT 1 cm debljine
 

 • IRON MIX PLATINO RT. 40 X 120 X 2 CM
 • IRON MIX CENERE/PELA/PLATINO RT. 60 X 60 X 1 CM NATUR
 • IRON MIX CENERE RT. 60 X 120 X 1 CM NATUR 
 • IRON MIX CENERE RT. 60 X 120 X 1 CM LAPP.  

Geotekstil Geoproma

Za kvalitetnu izvedbu podloge te za stabilan i pouzdan temelj konstrukcije trebate kvalitetan geotekstil koji će osigurati filtraciju tla. Svrha geotekstila je onemogućavanje miješanja slojeva podloge te sprečavanje pomicanja tla u sustav odvodnje. Postavlja se na temeljno tlo ili između dva sloja podloge (podkonstrukcije). Nikada se ne postavlja direktno ispod opločnika ili ispod tucanika. Geotekstil DuPont™ Plantex® Geoproma® je 100% polipropilen izuzetne vlačne čvrstoće i otpornosti na dinamičko probijanje.
 

DuPont™ Plantex® Premium Plus Weedmax

Za lako postavljanje i održavanje zelenih ili pješčanih površina koristite DuPont™ Plantex® Premium Plus Weedmax. Omogućuje tlu i korijenju biljaka disanje i cvat dok korov zadržava ispod zemlje. Idealan je kao podloga našim oblutcima. Ovaj geotekstil propušta vodu, zrak i hranjive tvari, idealan jer korištenjem ovog proizvoda spriječavate miješanje oblutaka i zemlje te je potrošnja oblutaka manja.
 

Dekorativni oblutci 

Bijela ili siva, veći ili manji – naši oblutci jednostavno moraju biti u Vašem vrtu! Potpuno su neškodljivi za ljude i životinje i odlično se uklapaju kao detalj uz naše proizvode ili kao samostalne dekorativne površine.
 
 
 

Panel ograde

Trajna, izdržljiva i povoljna ograda koja se jednostavno postavlja i praktički ne zahtijeva održavanje. Za dodatnu privatnost u panele je moguće ugraditi elemente koji savršeno sakrivaju od pogleda. Noseći stupovi mogu biti različitih oblika i dimenzija. Mogu se ugraditi u točkaste temelje ili pričvrstiti na beton ili druge čvrste podloge. Dimenzije i oblici panela također se mogu jednostavno prilagoditi terenu pod nagibom tako da se paneli postave pod kosinom.

 • PANEL OGRADA - debljine 4 ili 5 mm, vruće cinčana i plastificirana, u zelenoj RAL 6005 i antracit 7016 boji

Zemlja/alati, kosilice, ručni vrtni alati

Vrtni alat

Zemlja

Kosilice

Fotogalerija (10)

DIP COMMERCE d.d.
DIP COMMERCE d.d.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi