Velike kupaonice imaju brojne prednosti i njihovo uređenje trebalo bi vam prije svega pričinjati zadovoljstvo. Napravite od svoje velike kupaonice prostor koji će se stilski uklapati uz ostatak vašeg doma, nuditi vam privatnost i pružati užitak boravka.

Imate li veliku kupaonicu možete ju urediti tako da napravite odijeljene dijelove za članove obitelji. Mnoge kupaonice imaju dva umivaonika, ali možete ići korak dalje i napraviti odvojene prostore koji će služiti za uređivanje i oblačenje. Ne bi bilo loše napraviti i odvojene ormariće kako bi svatko imao svoj prostor za pohranu osobnih stvari.

S velikom kupaonicom dolaze i brojne mogućnosti za wellness oazu. Dok su male kupaonice najčešće praktične za postavljanje tuša, u velikim kupaonicama možete staviti veliku kadu koja će biti odlična za relaksaciju i užitak. Naravno, možete postaviti i kadu i tuš kabinu. Na tržištu postoji velik izbor modernih kada i tuš kabina, od masažnih do onih s mogućnostima kontrole temperature, audio sistemom i raznim drugim pogodnostima. U velikoj kupaonici možete napraviti pravu spa atmosferu. Za pravi ugođaj kupaonicu možete opremiti drvenim ormarima, tapeciranim ležaljkama i sličnim. Možete napraviti i sjedalo uz prozor ili čak u sredini prostoriji kako bi vam služilo za obuvanje cipela, navlačenje čarapa ili samo za odmor. Uređenje velike kupaonice zaista nudi pregršt mogućnosti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi