Organizirate vjenčanje i odlučili ste sami urediti prostor i osmisliti dekoracije? Moramo priznati da je to hrabar potez jer vas očekuje nabavka materijala, puno planiranja i nije uopće jednostavno postići uređenje koje je u potpunom skladu.

Većina mladih parova okuplja svoje goste tek pred crkvom, bez prethodnog druženja u svojim domovima. Oni koji ipak odluče počastiti uzvanike u svom dvorištu moraju ga prikladno urediti.

Na ovaj potez odvažili su se novopečeni mladenci Matea i Ivan koji su dvorište u kojem su okupljali goste uredili u svom stilu, bili su kreativni i pazili na svaki detalj. Zna se, čar je upravo u detaljima!

Ulaz u dvorište

Uređujući ulaz u dvorište naši mladenci odlučili su se na spoj tradicije i modernog. Tradicija je svadbeni luk od cvijeća na samom ulazu, te hrvatska zastava postavljena na balkonu.

Već na samom ulazu nalazi se jednostavan, ali šarmantan detalj – paleta s natpisom dobrodošlice.

Stara burad dobila je novu namjenu, te se danas sve češće koristi za uređenje interijera ili eksterijera. Matea i Ivan odlučili su iskoristiti ovaj trend i staro bure koje im je do tada stajalo neiskorišteno savršeno su uklopili u ovaj važan dan.

Postavljanje stolova

Uređujete li dvorište za svadbu trebate znati da je vrlo važna stavka raspored stolova i mjesta za sjedenje. Planirate li kratko druženje idealni su visoki stolovi na kojima će biti poslužen aperitiv.

Mana druženja na otvorenom je u tome što ne možete znati hoće li vas poslužiti dobro vrijeme. Zato je postavljanje šatora uvijek dobra ideja.

Dekoracije za stol

Čitavo dvorište uređeno je u vintage stilu, pa tako i dekoracije postavljene na stolovima.Veliku ulogu na svakoj svadbi ima hrana. Matea i Ivan, uz pomoć svojih obitelji ne samo da su se potrudili ponuditi gostima ukusne zalogaje, već je hrana izložena na kreativan i zanimljiv način.

Viseće dekoracije

Mladenci su za svoje vjenčanje odlučili iskoristiti još jedan trend – viseće dekoracije.

Dodatni "začini"

Uređenje dvorišta "začinjeno" je još brojnim detaljima. Donosimo nekoliko!

Nadamo se da ste uživali u fotografijama dekoracija, a možda čak i pronašli inspiraciju za svoj vlastiti dan iz snova.

Autor: A.B.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi