Spavaće sobe služe prvenstveno za odmor i opuštanje. Ipak, za one koji rade stalno ili povremeno od kuće spavaće sobe mogu poslužiti i kao ured. Radni prostor može se urediti tako da se u potpunosti uklopi u mirnu atmosferu koja vlada u spavaćoj sobi.

Ovaj zadatak nije nimalo jednostavan jer je teško postići da vas ne privlači odlazak u krevet tijekom radnog vremena. No, uz dobro planiranje i pažljiv izbor namještaja moguće je postići sklad između prostora za spavanje i prostora za rad.

Neovisno o tome kako vam je uređena spavaća soba bez problema se može naći odgovarajući namještaj za ured jer na tržištu postoji široka paleta proizvoda. Odabir radne površine i drugih uredskih elemenata prilagodite svom stilu. Ako ne želite puno trošiti na opremanje ureda u spavaćoj sobi uvijek možete postojećem namještaju dati novu namjenu. Primjerice, stol za blagovanje možete pretvoriti u radni stol, tapecirane stolice u uredske i slično. Također, koristite li određeni namještaj u više svrha radni prostor neće djelovati nametljivo. U svoj novi ured u spavaćoj sobi unesite red, ali i dozu maštovitosti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi