DIY je skraćenica od “do-it-yourself”, a u kući ili stanu, odnosno vašem životnom prostoru, uvijek ima nešto za popravljati. Prostor je živi organizam, pa pristupite tome kreativno. Uštedite novac i živce na pozivanje majstora, i uhvatite se sami popravljanja i saniranja po kući. Samo trebate dovoljno alata i eventualno pristup youtube-u koji danas ima funkciju user manual-a, odnosno priručnika s uputama. Danas to doista nije problem! A osim toga, pravo je zadovoljstvo kad nešto napravite sami i uživate u rezultatu. Pa da vidimo što imamo na raspolaganju, i na popustu od potrebnog alata. Dat ćemo vam uvid u dio ponude da prepoznate ako vam nešto treba.

Alati u setovima

Da počnemo sa setom bitova i odvijača od čelika. Sadrži čak 37 dijelova, od čega 30 bitova, 16 odvijača i magnetski nosač. Ovaj set uključuje zidni nosač i montažni material. Možete ga bez problema instalirati na zid garaže, tako da ne zauzima mnogo prostora. I to sve za 79,99 kn u Kaufland katalogu.

Zatim, set bitova i nasadnih ključeva po istoj cijeni. Ovaj set sadrži precizni zatezni odvijač, precizni produživi odvijač, adapter za nasadni ključ od 25 mm, te nastavke raznih veličina. Također dobijete spremnik za pohranu.

Nadalje, imamo set odvijača s oštricom od CR-V čelika, fleksibilne plastične čeljusti, sa šinom od izdržljivog čelika te podesivom silom zatezanja. Isplati se za samo 66 kuna!

Sigurno će vam dobro doći i magnetski pribor za alat, s uređajem za magnetiziranje i demagnetiziranje, setom alata za inspekcije, magnetnim držačem za alat, te velikom magnetnom posudom.

Digitalni kutomjer s LCD zaslonom, za mjerenje i prijenos kutova od 0 do 360 stupnjeva također bi mogao biti koristan. Kao nekad kad smo nosili opremu za tehničku kulturu!

Da budete sigurni da ste stavili police pod pravim kutevima, uvijek je dobro imati lasersku libelu, s maksimalnom visinom sa stalkom od 34 cm, LED rasvjetom, laserskim pokazivačem s ukriženim linijama i točkom.

Imamo i set limbus ključeva, klasični i zvjezdasti, s nastavcima. Dolaze u pakiranju od 16 komada. Kliješta su u ponudi s glavom od CR-V čelika, neklizajuća, s dvokomponentnom drškom. Sigurno razumijete ovaj rječnik ako ste već u ovoj niši!

Dobra prilika je višenamjenska brusilica, s uključenim priborom od 250 komada, a duljina kabela je 1,8 metara. Također, u ponudi je i vibracijska brusilica,s priključkom za usisavanje prašine.

Odlične karakteristike ima stolna kružna pila s postoljem, s pet tisuća okretaja u minuti i priključkom za usisavač, te snagom od 2000 W.

Radni stol za radne ljude

Ako još nemate radni stol, ovo je prilika da ga nabavite, ima funkciju stege, fleksibilne stezne čeljusti, nosivosti 150 kg, te integrirani prostor za odlaganje alata, što je izrazito korisno za uradi-sam projekte.

Nismo spomenuli ostale sitnice poput kutnih spojnica, pomično mjerilo, set kutija za alat, set okastih ključeva, kabelskih vezica, aku lemilica, radna lampa… ali najbolje da ostalo vidite na licu mjesta.

Ako se trebate obući u radno odijelo, ni to nije problem, možete odabrati po želji muški radni kombinezon, ili radne hlače, s mogućnošću umetanja jastučića za koljena – jer radnici moraju puno klečati!

Ovo je bio djelić ponude, ali najbolje da provjerite sami, posebno ako već radite u građevini, i svakodnevno trebate nešto od alata.

Eto, trebalo bi biti dovoljno da opremite pravu malu radionicu! Sretno u do-it-yourself pothvatima!

Sponzorirani članak

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi