Ako ste ljubitelj cvijeća i uradi sam pothvata tada biste mogli uživati u izradi posuda za cvijeće. Ako ne znate otkuda krenuti i od čega ih napraviti dovoljno je da se osvrnete po kući ili dvorištu jer zasigurno imate predmeta koji bi mogli poslužiti za izradu posuda za cvijeće. Potrebno vam je samo malo mašte.

Posude za cvijeće možete izraditi od konzervi, flaša, staklenki, metalnih kutija, drvenih kutijica, starih ladica… Ako kod kuće već imate tegle za cvijeće ali su jednolične i dosadne možete ih osvježiti uz par trikova. Na primjer, na lončanice i posude možete nešto nacrtati, obuhvatiti po cijeloj dužini ili samo na gornjem dijelu sa špagom i prikvačiti mašnu ili neki drugi dodatak, možete ih ukrasiti gumbima, školjkama, kamenjem, mogućnosti su brojne.

Vjerojatno će vam trebati alati kao što su čekić, bušilica, šarafi, pištolj za ljepilo te ljepilo, tkanina, papir za ukrašavanje, kuke za objesiti teglu ili nešto drugo, ovisno o tome kakvu posudu odlučite sami izraditi. Izradu posude prilagodite biljkama za koje ih radite, te dobro razmislite o veličini i širini posude.

Uz malo truda dobit ćete predivnu novu dekoraciju kuće, vrta ili terase. Upravo je proljeće pravo vrijeme za projekt uradi sam – posude za cvijeće.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi