U svakom domu upravo je kuhinja prostor u kojem se najviše teži organizaciji i što praktičnijem rasporedu elemenata i kuhinjskih pomagala. Većina nas ipak najviše vremena provodi u kuhinji – prilikom pripreme obroka, kuhanja kave, pranja suđa ili samo zbog druženja s ukućanima.

Svima koji vole skladan interijer u kojem je sve na svojem mjestu vjerojatno najviše “glavobolja” zadaju kante za smeće. Problem s kantama je najčešće u njihovim dimenzijama zbog kojih se ne uspijevaju sakriti u ormariće te narušavaju vizualni dojam cijele kuhinje. Još važnije, zauzimaju dodatan prostor koji bi se mogao bolje iskoristiti.

Rješenje ovog problema osmislio je GROHE koji je u svoju ponudu uvrstio sustav za razvrstavanje kuhinjskog otpada koji sadrži do tri kante i moguće ih je smjestiti ispod sudopera. Veličina kanti bira se ovisno o dimenzijama kuhinjskih elemenata, a zapremnina se kreće od 8 do 29 litara. Zahvaljujući ovom sustavu moguće je maksimalno iskoristiti 60 do 90 centimetara ispod sudopera. Neke od karakteristika koje treba izdvojiti su jednostavna ugradnja, kvaliteta izrade, lako čišćenje, mogućnost razvrstavanja i recikliranja otpada.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi