Osjećate li ponekad želju ući u svoj dom koji je ugodne temperature i ljeti i zimi? Zamislite kako je to najlakše ostvariti? Zasigurno jedan od najbržih načina je putem pametnog telefona kojeg danas svi imamo uvijek u svojoj blizini. Sve što vam je potrebno je aplikacija koja je povezana s vašim podnim grijanjem i termostatima. Termostati kojima možete upravljati i kada niste doma, jednim klikom. Jednostavno, zar ne? Dakle, ukoliko posjedujete podno grijanje i hlađenje, a želite sami regulirati temperaturu u svakoj prostoriji, Uponor Smartix Pulse je idealno rješenje za Vas.

Predstavljamo novi i jednostavan sustav kontrole grijanja i hlađenja koji je moguće povezati s pametnim kućanskim uređajima. Pomoću glasovnih kontrola upravljajte sustavom i postavite željenu temperaturu.

Uz Uponor Smatrix Pulse sustav štedite vrijeme, energiju i novac uz istodobno unaprjeđenje ambijenta. Regulacija temperature također je moguća putem Ekosustava intregriranog prilikom korištenja Alexa smart home ili Google home App za Vaš sustav pametne kuće.

Prednosti regulacije Uponor Smatrix Pulse podnog grijanja i hlađenja su jednostavna instalacija i kontrola, osobni osjećaj udobnosti i bezbrižnosti te energetska učinkovitost.

Cijeli sustav sastoji se od:
  • regulatora
  • termostata
  • komunikacijskog modula
  • aplikacije za upravljanje sustavom

Regulator grijanja/hlađenja s funkcijom autobalansiranja podržava do 6 sobnih termostata i 8 termopogona. Dodatni termostati i termopogoni mogu se koristiti pomoću proširenja za regulator. Proizvod je dostupan za bežičnu i žičnu instalaciju.

Elegantan, tanak sobni termostat upravlja radnom temperaturom i vlagom za maksimalnu udobnost i energetsku učinkovitost. Komunikacijski modul uspostavlja vezu između Uponor Smatrix Pulse sustava, Uponor Smatrix Pulse aplikacije i Uponor oblaka.

Aplikacija, kroz koju Vas vodi interaktivni čarobnjak, pruža sučelje za postavljanje i konstrolu sustava kod kuće ili izvan nje.

Uponor Smatrix Pulse početni paketi

Započnite svoju vezu s Uponor Smatrix Pulse termostatima osjećajući se dobro uz pakete za stan (veličina S) ili jednu obiteljsku kuću (veličina L). Proširenja se mogu izvršiti na zahtjev.

Početni paket S sastoji se od:
  • 1x Uponor Smatrix Pulse Com R-208
  • 1x Uponor Smatrix Base ili Wave regulator Pulse
  • 3x Uponor Smatrix Base ili Wave Termostat Style
Početni paket L sastoji se od:
  • 1x Uponor Smatrix Pulse Com R-208
  • 2x Uponor Smatrix Base ili Wave regulator Pulse
  • 5x Uponor Smatrix Base ili Wave Termostat Style

Oba paketa su dostupna za bežičnu i žičnu ugradnju.

Za maksimalnu udobnost i bezbrižnost u svojoj pametnoj kući odaberite Uponor Smatrix Pulse!

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi