Gradite tiho i pouzdano s Uponor Decibelom

Uponor Decibel potpuni je niskošumni cijevni sustav za otpadne vode koji se sastoji od cijevi i spojnih elemenata u dimenzijama od 50, 75, 110 i 160 mm. Sustav se može upotrebljavati u novim gradnjama i obnovi postojećih objekata. Posebni polipropilen ojačan mineralima i inovativna višeslojna struktura stijenki osiguravaju značajno smanjenje buke protoka. Stoga je Uponor Decibel također prikladan za uporabu u zgradama s visokim zahtjevima apsorpcije zvuka.


Koliko je tiha – tišina?

Jednostavan je za postavljanje, ponajprije zahvaljujući maloj težini u odnosu na cijevi od lijevanog željeza. Cijevi se mogu rezati na željenu dužinu i zakošavati standardnom pilom. Nisu potrebni nikakvi posebni alati.

Karakteristike i prednosti UPONOR DECIBEL-a

  • za sve akustično zahtjevne zgrade, nove gradnje i obnove postojećih objekata
  • jednostavno se ugrađuju bez potrebe za posebnim alatima
  • stabilna, višeslojna struktura od polipropilena s odličnom zvučnom izolacijom
  • glatka unutarnja površina, otporna na abraziju, smanjuje rizik od začepljenja
  • visoka otpornost na niske temperature i UV zračenje
  • robusna, bijela vanjska površina osigurava privlačan izgled sustava
  • dostupne su u dimenzijama: ø 50, 75, 110 i 160 mm
  • raspon temperature: 85 – 100 °C
  • sustav je usklađen sa svim zahtjevima europske norme EN 1451


Sadrži najvažnije spojne elemente za izvođenje odvodnje u zgradama, a njegove dimenzije usklađene su s najčešćim cijevnim sustavima za otpadne vode.

Uponor Decibel cijevni je sustav za otpadne vode s odličnom zvučnom izolacijom namijenjen kućnim sustavima odvodnje bez tlaka, sukladno normi EN 12056. Može se upotrebljavati u obiteljskim kućama i velikim zgradama s više katova. U stambenim građevinama, primjerice s jednim ili više stanova te stambenim naseljima, Decibel je prikladan za primjenu kao standardni sustav bez posebnih zahtjeva za zvučnu izolaciju i kao rješenje koje zadovoljava povećane zahtjeve za zvučnu izolaciju sukladno smjernicama VDI 4100.


Uponor Decibel podjednako je prikladan za uporabu u novim gradnjama kao i obnovu postojećih objekata.

Njegova izvrsna svojstva zvučne izolacije znače da je Uponor Decibel posebno pogodan za primjenu u komercijalnoj gradnji, primjerice u višekatnim stambenim ili poslovnim zgradama, hotelima i zdravstvenim ustanovama s povećanim zahtjevima za apsorpciju zvuka. Svaka cijev ima jedinstvenu oznaku proizvodnje i svi se dijelovi pojedinačno ispituju čime se jamči dug radni vijek bez potrebe za održavanjem.

Izvor: UPONOR

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi