Drvo trgovina Mikša predstavlja Vam Masonite sobna vrata s dovratnikom. Masonite je američki brand sobnih vrata koji postoji još od 1925. godine. Od svojih početaka gaji tradiciju inovacije dizajna i funkcionalnosti kojom svakom novom kolekcijom vrata kupcima daje proizvod koji je među vodećima na tržištu.

Drvo trgovina Mikša nudi Vam kolekcije sobnih vrata s melaminskom ili CPL folijom te nekoliko posebnih modela iz kolekcije Masonite Klasik. Dostupne su standardne širine sobnih vrata (65, 75, 85 i 95 cm) i dovratnici za debljine zida od 10 do 36 cm.

Kod standardnih vrata ispuna je papirnato saće, po narudžbi su dostupne i druge vrste ispuna (cjevasta iverica i sl.). Dio modela iz ponude imamo na lageru – odmah dostupne, a ostale dekore i razne varijacije ( vrata sa staklom, vrata s ukrasnim alu letvicama) dostupne su po narudžbi.

Kuća prosječne veličine ima 6 unutarnjih vrata. Niti jedna od njih ne bi trebala biti prosječna. Istražite sve mogućnosti koje Vam nudimo i nadahnite se. Uredite unutrašnjost svoga doma ili poslovnog prostora vratima koja su moderna i funkcionalna.

Kompletnu ponudu možete pogledati na našoj web stranici ili u našem maloprodajnom salonu na adresi Ilovac 6, Karlovac!

DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi