Želite li u svojoj kupaonici osjetiti dašak prirode najprije razmislite koliko velike promjene želite učiniti. Ne namjeravate li puno toga mijenjati, kao ni trošiti puno novaca tada su biljke najjeftinija opcija.

Prednost ove ideje je i u tome što su kupaonice najbolja mjesta za uzgoj cvijeća koje zahtijeva više vlage. Možete ih smjestiti u vazama ili košarama na prozorsku dasku, uz kadu, na pod ili postaviti da vise sa zida ili stropa.

Najbolji materijal za posude ili vaze su plastika i drvo. Biljke mogu biti odlična dekoracija, a nabavite li mirisno cvijeće ono će djelovati umirujuće.

Dašak prirode u kupaonicu ćete najbolje unijeti sa živim komadima namještaja koji su danas veoma popularni. Na primjer, drvo se često koristi za umivaonik koji može vizualno podignuti čitavu prostoriju.

Želite li se osjećati opušteno i smireno kao u prirodi tada za uređenje kupaonice možete koristiti prigušene zemljane tonove za zidove, pod, ili namještaj te detalje u zelenoj boji. Idealno bi bilo koristiti pločice za pod u zemljanim tonovima i staklene zelene pločice na zidovima.

Na primjeru renovacije kupaonice na zagrebačkom Jarunu potražite inspiraciju za uređenje vlastite kupaonice!

Važno je misliti na svoju higijenu, ali nemojte zanemariti i duh – unesete li u kupaonicu dašak prirode to će imati pozitivan učinak na vašu svakodnevicu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi