Fuge koje odolijevaju vremenu

ULTRACOLOR PLUS je visokokvalitetna, brzovezujuća i brzosušeća cementna masa za fuge širine do 20 mm. Nova paleta boja masa za fugiranje ULTRACOLOR PLUS ističe ljepotu svake popločane površine i dodaje dašak originalnosti svakom prostoru. Stvoren da traje i održava površine higijenski čistima i zdravima, ULTRACOLOR PLUS se jednostavno nanosi i čisti.
 
 

KERAFLEX MAXI S1 ZERØ je deformabilno ljepilo velike čvrstoće prianjanja i izvrsne obradivosti. Primjenjuje se za polaganje keramičkih pločica i materijala od kamena, uključujući one velikog formata. Pogodno je za unutarnju i vanjsku upotrebu u slojevima do 15 mm debljine, a zahvaljujući Low Dust tehnologiji znatno je smanjena količina prašine koja nastaje tijekom miješanja. 

Samo proizvodnjom ljepila KERAFLEX MAXI S1 ZERØ nadoknadili smo 80 tisuća tona CO2. Ove godine MAPEI ubacuje u još višu brzinu! KERAFLEX-u MAXI S1 ZERØ priključujemo i CO2 neutralni ULTRACOLOR PLUS čime dolazimo do u potpunosti neutralnog sustava za polaganje keramičkih podnih obloga u čemu smo prvi na tržištu.

Mislite na prirodu i odaberite ljepilo i masu za fugiranje bez utjecaja na prirodu i klimu!

Odabirom ljepila KERAFLEX MAXI S1 ZERØ i mase za fugiranje ULTRACOLOR PLUS osim što ćete istaknuti ljepotu svake popločene površine, omogućit ćete održavanje površina higijenski čistima i zdravima.

Mapei mase za fugiranje savršenih boja zadovoljit će svaki prostor

Svijet masa za fugiranje odavno se proširio izvan granice bijele boje. Mapei mase za fugiranje dostupne su u čak 58 različitih boja! Neke su pastelnih nijansi, druge živih tonova, dok se neke i svjetlucaju. Žarke ili prigušene boje, svijetle ili tamne, tople ili hladne – pronađite svoju najdražu kombinaciju u tren oka.

Odabir prave boje mase za fugiranje nikad nije bio lakši zahvaljujući aplikaciji Mapei Grouts. Pogledajte kako bi izgledale vaše podne ili zidne pločice: fotografirajte pločice u svom prostoru i pronađite boju mase za fugiranje koja savršeno odgovara vašem prostoru.

Više informacija o Mapei proizvodima pronađite na www.mapei.hr i www.mapei.com.

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi