UltraCare proizvodi namijenjeni su za čišćenje, održavanje i zaštitu površina, a svrha im je očuvati njihovu funkcionalnost i lijep izgled tijekom vremena. Asortiman UltraCare idealan je za komercijalna, industrijska i stambena okruženja bez obzira na to radi li se o postojećim ili o novim površinama.

  1. Proizvodi za čišćenje
  2. Proizvodi za zaštitu
  3. Proizvodi za održavanje

Kvalitetno održavanje recept je za dugovječnost površina. Nakon projektiranja i polaganja završnih slojeva, životni vijek površina tek počinje, pa ih je potrebno redovito održavati kako bi se se sačuvala njihova funkcionalnost i estetski izgled. Mapei nudi niz proizvoda koji pokrivaju potrebe različitih vrsta površina i koji pomažu u njihovom očuvanju te produžuju njihov uporabni vijek.

Proizvodi služe za redovito čišćenje kao i za temeljito čišćenje nakon završetka radova na gradilištu, proizvodi protiv mrlja te proizvodi za čišćenje i zaštitu spojeva. Svi proizvodi iz asortimana dostupni su u bocama s raspršivačem od 0,75 litara. Na bocama je i QR kod koji vodi na internetsku stranicu Mapei s koje se mogu preuzeti tehnički listovi proizvoda i pogledati vodiči za njihovu pravilnu primjenu.

Proizvodi za čišćenje

ULTRACARE MULTICLEANER - Koncentrirano neutralno sredstvo za čišćenje pogodno za svakodnevno čišćenje površina tretiranih i netretiranih voskom.

ULTRACARE HD CLEANER - Učinkovito alkalno sredstvo za čišćenje koje uklanja tvrdokornu organsku nečistoću i masti s mnogih površina, za dubinsko čišćenje i pripremu površina za adaptaciju ili ponovnu zaštitu. Omjer razrjeđivanja se može mijenjati ovisno o potrebi.

ULTRACARE MULTICLEANER SPRAY - Sprej za čišćenje spreman za upotrebu koji čini čišćenje brzim i lakim.

ULTRACARE KERANET - Koncentrirano tekuće sredstvo za čišćenje na bazi kiseline, prikladno za korištenje na porculanu, keramici i svim površinama otpornima na kiseline. Vrlo je učinkovito u uklanjanju ostataka cementa nakon polaganja i fugiranja.

ULTRACARE KERANET EASY - Već pripremljeno sredstvo za čišćenje na bazi kiseline prikladno za upotrebu odmah nakon fugiranja cementnom masom.

ULTRACARE ACID CLEANER Koncentrirano tekuće sredstvo na bazi kiseline, za čišćenje gresporculanskih pločica, keramike i svih materijala otpornih na kiseline. Učinkovit u uklanjanju tvrdokornih ostataka na bazi cementa nakon polaganja pločica i fugiranja.

ULTRACARE KERANET CRYSTALS - Koncentrirani kiseli praškasti proizvod koji se otapa u vodi. Idealno za uklanjanje ostataka cementne mase za fugiranje i morta s površina kao što su terakota, keramičke pločice i prirodni kamen otporan na kiseline.

ULTRACARE KERAPOXY CLEANER - Proizvod spreman za upotrebu koji lako uklanja sve ostatke epoksida nakon fugiranja.

ULTRACARE EPOXY OFF GEL - Vrlo učinkovita otopina visoke viskoznosti koja uklanjanje ostataka epoksida čini jednostavnim postupkom.

ULTRACARE MOULD REMOVER - Sredstvo za uklanjanje plijesni sa sposobnosću dubokog prodiranja, s trenutnim učinkom.

ULTRACARE GROUT CLEANER - Koncentrirano sredstvo za čišćenje spremno za upotrebu, posebno za epoksidne i cementne fuge.

Proizvodi za zaštitu

ULTRACARE INTENSIFIER W - Polimerna mikroemulzija na bazi vode visoke sposobnosti prodiranja te sa zaštitnim i pojačavajućim efektom.

ULTRACARE STAIN PROTECTOR S - Impregnacija na bazi otapala prirodnog izgleda za zaštitu od mrlja.

ULTRACARE INTENSIFIER S - Impregnacija na bazi otapala visoke učinkovitosti, za pojačanje boje sa zaštitnim efektom.

ULTRACARE STAIN PROTECTOR W - Polimerna emulzija na bazi vode za zaštitu od mrlja s prirodnim izgledom za nepolirane površine.

ULTRACARE GROUT RELEASE - Proizvod na bazi vode za zaštitu poroznih površina prije fugiranja.

ULTRACARE STAIN PROTECTOR W PLUS - Polimerna emulzija na bazi vode za zaštitu od mrlja s prirodnim izgledom.

ULTRACARE GROUT PROTECTOR - Proizvod na bazi vode za zaštitu cementnih fuga i poliranih gresporculanskih pločica.

ULTRACARE ANTI-MOULD PROTECTOR - Visokokvalitetno sredstvo za zaštitu od plijesni na bazi vode.

Proizvodi za održavanje

ULTRACARE FUGA FRESCA - Polimerna boja za osvježavanje boje cementnih fuga.

ULTRACARE SMOOTH SILICONE - Proizvod za zaglađivanje tijekom nanošenja završne obrade brtvila.

UltraCare priključivanjem ostalim Mapei linijama predstavlja prirodni korak k upotpunjavanju ponude: od ugradnje do obnove postojećih podova, UltraCare linija je idealan saveznik za površine u javnim, industrijskim i stambenim okruženjima. 

Proizvodi iz linije su svestrani, pouzdani i inovativni te obuhvaćaju svo iskustvo i kvalitetu koju imaju Mapei proizvodi - pouzdan partner s kapacitetom da zadovolji sve potrebe tržišta koje se stalno mijenja.

Pogledajte video - primjena proizvoda!

 

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi