Postoje neki standardi koje morate pratiti kod uređenja doma, ali to nikako ne mora biti pravilo i ne morate se slijepo držati tih pravila. Svoj dom uređujete kako to sami želite kako biste se osjećali u njemu ugodno i opušteno.

Svaki kutak doma trebao bi biti poseban i dobro isplaniran, pogotovo ako se radi o malim prostorima. Za to treba vremena, ali i malo mašte. Ukoliko volite kombinirati stilove uređenja tada vjerojatno imate različite stvari u svome domu. Kod kombiniranja stilova bitno je samo dobro isplanirati kako bi se stilovi slagali baš onako kako treba.

Želite li nešto neobično u svojoj kupaoni i nešto rustikalno, probajte to napraviti sa starom metalnom kantom. Kantu možete obojati, dati joj novi izgled, možete ju ukrasiti raznim naljepnicama. Nabavite jednu kukicu koju ćete pričvrstiti na zid s time da ta kukica bude više izdužena prema van kako bi kanta mogla stajati ravno. Naravno, kada kantu urediti i postavite kukicu tada objesite kantu, a u nju stavite bilo kakve sitnice, to može biti češalj, fen, pegla za kosu, ručnici ili slično.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi