Imate li doma stari bicikl nemojte ga baciti jer uz malo mašte možete dobiti novu dekoraciju. Stari bicikl često se može vidjeti kao ukras u vrtu, ali postoji bezbroj ideja kako ga genijalno iskoristiti u interijeru.

Ako imate vintage bicikl bit će još ljepši ukras, naročito kao zidna dekoracija uz kauč u dnevnom boravku. Možete biti još kreativniji i otići korak dalje tako da bicikl rastavite i od dijelova napravite sat, staklo ili neke druge zidne dekoracije. Na primjer, sat se može napraviti od kotača, možete ga obojiti u željenu boju i samo dodati kazaljke. Šipke kotača možete iskoristiti i kao podlogu za drage fotografije.

Stari bicikl možete uklopiti u interijer tako da od njega napravite kreativan i suvremen namještaj, primjerice, stolove ili stolce. Na ručke i sic bicikla namjestite staklenu podlogu i dobili ste originalan stol. Možete ga postaviti i u kupaonicu tako da na njega ugradite policu ili ga postavite ispod umivaonika. Kotač bicikla možete upotrijebiti kao luster tako da na njega pričvrstite žarulje. Za ukras postojeće svjetiljke ili žarulje možete iskoristiti lance od bicikla tako da ih objesite oko žarulje. Time ćete dobiti neobičnu dekoraciju koja sigurno neće proći nezapaženo.

Uz samo malo čišćenja i bojanja stari bicikl dobit će novi sjaj, a vi originalan ukras u interijeru. Ako ste razmišljali o bacanju starog bicikla nadamo se da ste se predomislili i da ćete iskoristiti njegov potencijal.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi