Zbog napretka tehnologije i novih materijala na tržištu građevinski radovi u projektima obnove ili novogradnje danas se obavljaju puno brže i jednostavnije nego prethodnih godina.

Na primjer, iz navedenih razloga sve više podova ima prednost brze ugradnje. Posebno ističemo Tarkett parket čije je postavljanje moguće obaviti u samo jednom danu i još je k tome odmah spreman za upotrebu.

Sastoji se od nekoliko slojeva koji su međusobno povezani pod kutom od 90 stupnjeva. Svi slojevi izrađeni su od drveta, na primjer, jele, smreke, bora…

Kako i gdje ugraditi Tarkett parket

Ovaj parket odlično je rješenje za sve prostorije u interijeru, osim u kupaonici oko kade i tuša. Pogodan je za postavljanje na betonske i cementne estrihe, na keramiku, materijale kao što su teraco, škriljevac ili mramor, na drvenu podlogu. Može se postaviti i iznad vinilnih pločica te linoleuma.

Želite li u svom domu postaviti upravo Tarkett parket od vas se očekuje samo to da pripremite podlogu koja mora biti strukturno čvrsta, ravna i suha. Potrebno je ukloniti svu nečistoću i prašinu.

Ako ste tek završili s postavljanjem stolarije ili grubim radovima poput žbukanja ili bojanja preporuka je da pričekate da se sve u prostoru najprije dobro osuši. Vrlo je bitno da se vlažnost dobro kontrolira.

Do novog poda u rekordnom roku

Višeslojni Tarkett parket tvornički je lakiran, pakira se u daskama i moguće ga je ugraditi odmah nakon same kupnje. Instalacija se dogovara na prodajnom mjestu, a vrši se od strane visoko obučenih tehničara tvrtke Tarkett.

Oni postavljaju parket sa ili bez lijepljenja na podlogu. Brzina se postiže uklapanjem dasaka T-lock sustavom što istodobno osigurava sigurne, čvrste i gotovo nevidljive spojeve.

Osim brzine, velika prednost ovakvog načina ugradnje je sigurniji rad jer nema štetnih isparenja i prašine, a nema niti buke. S Tarkettom se parket postavlja brzo, jednostavno i sigurno!

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi