Zahvaljujući novim tehnologijama, garažna vrata bez motora i automatike ili npr. kip garažna vrata lako je i jednostavno otvoriti kao automatska garažna vrata, ugradnjom potpornih opruga u mehaniku za kip garažna vrata.

Nekad prije ugrađivala su se garažna vrata koja imaju po jednu jaču oprugu sa svake strane, međutim to je stvaralo određene probleme kad jedna opruga popusti. Novim manjim i fleksibilnijim oprugama, te ugradnjom više manjih opruga na mehaniku garažnih vrata ti su problemi riješeni.

Garažna vrata sastoje se od više sekcija koje se pomiču na stranu ili prema gore. Zahvaljujući sekcijskim vratima stvorila se mogućnost da se automatska garažna vrata otvaraju i zatvaraju bez ikakvih problema i kada je vozilo parkirano odmah ispred njih.

Vrlo bitno je samo osiguranje opruga koje sprečavaju garažna vrata da se slučajno uruše.

Naravno da su najpopularnija i najatraktivnija daljinska upravljanja s kojima svoja garažna vrata otvaramo iz našeg vozila. Takva garažna vrata imaju ugrađene motore za automatiku te ih možemo otvarati i zatvarati uz upotrebu daljinskog upravljača ili različitih ključeva za tu namjenu, pritiskom na sklopku ili posebnim kodiranim ključevima. Jednako tako možete i podesiti u slučaju da imate automatska dvorišna vrata da tim istim daljinskim upravljačem otvarate i svoja dvorišna vrata.

Zašto toplinski izolirana garažna vrata?

Kvalitetno toplinski izolirana garažna vrata pružaju odličnu zaštitu automobila i brzo sušenje mokrog ili snijegom zasutog vozila. U zimskim uvjetima se automobilska stakla ne lede te ih ne morate ujutro strugati i čistiti od npr. snijega…

Bilo da ste u fazi planiranja ugradnje garažnih vrata, trebate stručni savjet kod kupovine novih, imate nestandardni otvor na garaži te želite najpovoljnije rješenje za vaša nova automatska garažna vrata, KA–MONT uvijek ima najkvalitetnije i najpovoljnije rješenje za vaše potrebe. Ugradnju svih vrsta garažnih vrata i opreme obavlja isključivo profesionalno školovana i za tu djelatnost obučena ekipa majstora.

Obratite nam se s povjerenjem, jer zadovoljni klijent prioritet je tvrtke KA – MONT! Pošaljite on-line upit s izmjerama za garažna vrata.

KA - MONT d.o.o.
KA - MONT d.o.o.
Na vaš poziv dolazimo u bilo koji grad u Hrvatskoj.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi