Montaža direktno na rogove

Kvalitetna izolacija jedan je od glavnih građevinskih elemenata koji će pridonijeti ugodnoj mikroklimi u vašem domu i donijeti vam uštede u troškovima grijanja i hlađenja. A što kažete na to da vam donese i uštedu prostora kod izolacije potkrovlja?

Upravo to, skyTech toplinsko-izolacijski sistem jedinstveni je sistem koji svojom debljinom od svega 1 cm zamjenjuje 24 cm kamene vune. Pri tome, omogućava znatne uštede u prostoru tamo gdje je svaki centimetar bitan, kao što je slučaj kod renoviranja potkrovlja. Osim kod renoviranje, investitori diljem Hrvatske imaju pozitivna iskustva u primjeni skyTecha-a u novogradnji. Svoja iskustva, za ovaj broj, podijelio je s nama investitor iz Ravne Gore koji je koristio skyTech kod renoviranja kuće.
 
 
P: Koristili ste skyTech kod renovacije kuće za odmor u Ravnoj Gori. Možete nam pobliže opisati stanje objekta prije renoviranja.
O: Radi se o kući koju koristimo i za odmor ali dobrim dijelom godine i za stanovanje. Kuća ima prizemlje i kat, površine 100 m2 po etaži. U prvoj fazi promijenili smo stolariju, napravili smo rekonstrukciju krovišta i zabatnih zidova. Na krovu smo imali drvenu oplatu, krovnu ljepenku i glineni crijep. Na zabatnim zidovima je bio eternit na ljepenci. Postojeće stanje nije bilo adekvatno, a kako nam je plan kuću u potpunosti obnoviti, željeli smo kvalitetna rješenja s kojima ćemo biti mirni na duži vremenski period.
 
P: skyTech ste koristili kod rekonstrukcije krovišta? Ali planirate ga koristiti i u drugoj fazi renoviranja?
O: Da, skinuli smo ljepenku i postojeći krovni pokrov. Gledajući iznutra prema van, na postavljene letve stavljen je skyTech, na njega kontraletve, pa horizontalne letve, a na njih krovni pokrov Gerard. Površina obnovljenog krova je 270 m2. I u drugoj fazi, za rekonstrukciju donje etaže kuće, odlučili smo se za skyTech. Pokazao nam se odličnim kod renoviranja krovišta, kako u pogledu mikroklime u prostoru, tako ugode i manjih troškova grijanja.
 
Toplina se zimi lijepo zadržava, što smo se imali priliku uvjeriti ove godine, u siječnju, pri vrlo niskim vanjskim temperaturama i dosta snijega. Sad smo baš uzeli skyTech za rekonstrukciju donje etažu, gdje ćemo drvenu konstrukciju zidova izolirati s vanjske strane skyTechom, a preko skyTecha ide drvena ventilirana fasada. Po struci sam građevinski inženjer i od svih sistema koje smo razmatrali, ovo nam se za naš objekt pokazalo najboljim.
 
 

ZAŠTO ODABRATI SKYTECH?

  • 1 cm zamjenjuje 24 cm kamene vune
  • vodonepropusna, zrakonepropusna, negoriva te visoko paropropusna
  • štedi na prostoru, pogotovo kod izolacije potkrovlja
  • ekološki prihvatljiva: bez štetnih sastojaka i 100% se reciklira
POLO-COMMERCE d.o.o.
POLO-COMMERCE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske, Austrije, BiH, Italije, Kosova, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi