Princip adijabatskog hlađenja odavno je poznat u našim krajevima, još iz vremena kada su težaci nosili vodu u ćupovima s propusnim stijenkama, kroz koje bi voda lagano hlapila i tako hladila površinu ćupa.

Upravo na tom principu temelje se moderni sistemi adijabatskog hlađenja zraka, poput sistema Normist, kojim su opremljeni brojni objekti u Hrvatskoj. Sistem se može postaviti oko i ispod tendi i nadstrešnica, kao i suncobrana, osiguravajući učinkovito hlađenje i vizualno povećavajući atraktivnost terasa.

Pored opisanog moguće je hladiti terase postavljanjem profesionalnih ventilatora sa sapnicama, poput onih na terasi kavane Johann Franck, koja se nalazi u samom centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića.

S obzirom na prošlogodišnje ljetne temperature ventilatori su radili, raspršujući maglu po terasi, čak i do 2 sata ujutro, na zadovoljstvo gostiju koji su konstatno punili terasu.

Ovo su samo neki od brojnih primjera kako dobro postavljen sistem uz korištenje profesionalne, kvalitetne opreme, postaje iznimno isplativa investicija, u što su se uvjerili i u lancu Vivas caffe-a, Leggiera, te brojim drugim kafićima, restoranima, hotelima, privatnim i ostalim objektima.

EMA d.o.o., Zagreb
EMA d.o.o., Zagreb
Internet adresa

Osigurana dostava na području cijele Hrvatske i na području Albanije, BiH, Crna Gore, Kosova, Makedonije, Malte, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi