Prvi i jedinstveni prozirni film, bez primjese metala, koji zaustavlja prodor sunčeve topline u prostor i štetno djelovanje UV zraka na vaš namještaj, a osigurava prodor svijetlosti i omogućava prekrasan pogled kroz vaš prozor. Tvrtka 3M je danas glavni predvodnik u tehnologiji proizvodnje folija za staklo širom svijeta.

I u svibnju 2006. godine 3M je upoznao svjetsko tržište sa svojim novim programom folija za staklo pod nazivom PRESTIGE. Ova nova serija folija za staklo predstavlja prve prozirne i ne metalizirane folije koje značajno smanjuju ulazak sunčeve topline u prostor i djelovanje ultra violentnih zraka, a ujedno znatno propuštaju svijetlost u prostor i time ne smanjuju mogućnost pogleda kroz prozor kao uobičajene folije za sunce.

Zbog svoje iznimne kvalitete, 3M može garantirati 15 godina za postojanost njihovih tehničkih karakteristika. Serija folija PRESTIGE pruža mnoge prednosti za primjenu na stambenim zgradama i urbanim vilama, kao i poslovnim zgradama u svim klimatskim uvjetima i stranama svijeta. Naročito dolazi do izražaja njihova primjena u predjelima uz obale mora, jezera i tamo gdje u zraku postoji dosta vlage, jer ostale folije koje u sebi sadrže metale nakon izvjesnog vremena mogu korodirati. Ujedno važno je napomenuti da PRESTIGE folije na staklu neće prouzrokovati smetnje u prijemu raznih elektro signala, kao što to može biti slučaj s metaliziranim folijama.

Primjenom PRESTIGE folija na staklo uz sve gore navedene prednosti moramo nadodati da će staklo na vašoj zgradi/objektu primjenom ove serije novih folija dobiti na estetskom izgledu same zgrade i novih blistavih prozora. Činjenica je da folije ove nove PRESTIGE serije imaju manju refleksiju i od samog stakla na koje se one postavljaju, tako da vizualni izgled vaše zgrade nakon njihove primjene neće se znatno promijeniti.

U ljetno doba s PRESTIGE folijama za staklo može se smanjiti i do 66% prolazak sunčeve topline u prostor, a time se i umanjuje potrošnja energije za klimatizaciju prostora. Poznata je činjenica da kroz izvjesno vrijeme, UV zrake, sunčeva toplina i vidljiva svijetlost mogu znatno oštetiti vaš namještaj u prostoru, tako da promjeni boju odnosno izblijedi. 3M folije za staklo iz bilo koje serije će to spriječiti.

Tvrtka 3M već preko 4 desetljeća radi na razvoju programa folija za staklo i danas je jedna od vodećih kompanija u ovom programu, pored mnogobrojnih ostalih programa koji zadiru u programe ljepila i ljepljivih traka, reflektirajućih folija, folije komercijalne grafike, medicine, telekomunikacije i još mnogih drugih tehnologija. Koristeći nanotehnologiju tvrtka 3M uspjela je proizvesti PRESTIGE folije za staklo koje se sastoje od stotine tankih slojeva, povezanih ljepilom, a čija debljina je manja od debljine jednog Post-it listića. Zbog svoje posebnosti i visoke kvalitete PRESTIGE folije mogu se pribaviti samo kod 3M ovlaštenih distributera.

Izvor: 3M (East) AG PODRUŽNICA REPUBLIKA HRVATSKA

3M (East) AG PODRUŽNICA REPUBLIKA HRVATSKA
Prodaja i ugradnja preko ovlaštenih distributera. djelujemo i na području BiH i Albanije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi