Geberit Nemea dostupna je u devet veličina (uključujući 90 × 140 cm, kao što je prikazano ovdje)

S tuš kadom Nemea, Geberit nudi isplativo, jednostavno i elegantno rješenje za kupaonicu. Bijela tuš kada izrađena od akrila dostupna je u sjajnoj ili mat izvedbi i u ukupno devet različitih veličina.

Kada je riječ o rješenjima za tuševe u ravnini poda, akrilne površine za tuširanje odavno su se pokazale kao isplativo i estetski prihvatljivo rješenje. Lako se čiste, pružaju ugodan, topao osjećaj i iznimno su otporne. Kao rezultat toga, Geberit je proširio svoju ponudu tuš kada. S Geberit Nemeom sada pušta na tržište rješenje koje je prikladno za male i veće kupaonice.

Tuš kada Geberit Nemea dostupna je u sjajnoj ili mat varijanti u bijeloj alpskoj boji. Na raspolaganju je ukupno devet veličina između 80 × 80 cm i 90 × 140 cm. Odvod standardnog promjera 90 mm ima eliptični bijeli poklopac s elegantnim kromiranim rubom. Dodatni umetak u obliku češlja ispod poklopca sprječava začepljenje sifona i pojednostavnjuje čišćenje.

Kako bi osigurao strukturno ispravnu ugradnju površine za tuširanje, Geberit nudi isprobani set s nožicama i traverzama. Alati nisu potrebni za pozicioniranje i poravnavanje nožica.

Umetak za češalj nalazi se ispod elegantnog poklopca i sprječava začepljenje odvoda.

Dimenzije tuš kade Geberit Nemea

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi