Ormari za kupaonice su često mali i puno toga vam ne stane, pogotovo ako je puno ukućana.

Pronađite običan ormar u boji vaše kupaonice ili nekoj sličnoj boji i stavite ga na jedan zid. Unutra poslažite ručnike, stavite košaru za rublje u onaj dio gdje se vješaju stvari, stavite u ladice sve proizvode i tako će vaša kupaonica biti čista i blistava svaki dan.

Kako biste znali čiji je ručnik, iznad svake vješalice napišite ime ili namjenu ručnika. Ako u svojoj kadi imate gumu protiv sklizanja, savjetujemo da sličnu ili istu stavite i ispred same kade ili tuš kabine. Tako nećete smočiti tepih ili pod kada ćete izlaziti.

Kako bi vaša kupaonica uvijek mirisala kupite biljku koja podnosi vlagu i toplinu, a možete odabrati i mirisne štapiće, svijeće i eterična ulja.

Stalci za vino mogu vam poslužiti za ručnike, držači za ručnike mogu poslužiti i za držače kutija ili košara u koje možete staviti i same ručnike ili toaletni papir.

Uzmite pladanj za kuhinju u stilu vaše same kupaonice i na njega poslažite čaše za četkice i sapun kako voda ne bi kapala na pod. Sjetite se samo koliko je teško stalno istiskavati gel za tuširanje ili šampon, pogotovo ako ste već pola potrošili.

Stavite držač za ruke iznad kade ili tuš kabine i objesite držače zavjese za tuširanje i zakačite gelove i šampone, kreme i slično. Oni će uvijek visiti naopačke i nećete se trebati mučiti.

Keramičke tegle koje se stavljaju na zid za cvijeće i slično stavite u kupaonicu kako bi tamo odložiti fen ili peglu za kosu. Tome vam može poslužiti i PVC pipa koju obojite u željenu boju.

Koliko puta ste odložiti naušnice, prsten ili bilo koji drugi nakit na umivaonik i slučajno vam je pao u odvod ili na pod. Uzmite kutijice za tablete i sigurno ih spremite dok se tuširate. Umjesto da kupujete nove čaše za četkice, uzmite staklenku, operite ju i probušite na poklopcu rupa koliko imate četkica.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi