Izumom multifunkcijskih brtvenih traka Illbruck je 2007. godine revolucionarizirao tržište brtvila.

Trake, koje omogućuju brzo, ekonomično i sigurno brtljenje na sve tri razine sa samo jednim proizvodom. Na taj je način vrijeme potrebno za brtvljenje smanjeno za 80%.

Do danas je izrađeno oko 30 milijuna metara različitih illbruckovih multifunkcijskih traka za brtvljenje.

Više pjene. Više kvalitete.
Također, i patentirana bočna impregnacija postala je višestruko kopirano rješenje cjelokupne branše brtvljenja. S ® evolucionalnom tehnologijom stupnjeva illbruck definira sljedeći stupanj kvalitete i iznova postaje mjerilo za budućnost brtvljenja prozora.

Kod novih tehnologija se pjenasti materijal s unutarnje strane već u tvornici udvostručuje za jedan „stupanj".

„Višak materijala" dovodi do komprimiranja i time zatvorenije strukture pjene – unutarna Sd-vrijednost raste – traka je s unutarnje strane nepropusnija na paru nego s vanjske. To jamči suhu fugu.

Istovremeno nova tehnologija jamči poboljšanu nepropusnost zraka (BGR) s unutarnje strane, te je također i otpornost na udare kiše nadalje povećana.


Trake za brtvljenje fuga

Više pjene iznutra nudi povećano komprimiranje
  • Jednostavna montaža zbog geometrije klina
  • Ušteda energije, budući da su trake s unutarnje strane ne propusne za zrak (ispitano na BGR)
  • Bez stvaranja plijesni zahvaljujući trajnom isušivanju fuge

Trojka u asortimanu
Ovisno o građevinskim okolnostima i zahtjevima investitora, illbruck nudi asortiman koji čine tri multifunkcijske brtvene trake.

TP658 illmod trioplex SFI nudi ekonomično rješenje za prikrivenu ugradnju, posebice za donje priključke TP651 illmod triopleks FBA s odgovarajućim dimenzijama za stručno brtvljenje.

Premium traka TP652 illmod trioplex+ je ispitana u skladu s BG1 i BGR. Time ispunjava povećane zahtjeve kod objekata pasivnih PUR pjeni. Multifunkcijska traka koja odgovara četirima područjima primjene ima brojne dokazane i vrijedne prednosti.

S našim praktičnim kombinacijskim krugom pronaći ćete odgovarajuću traku (XS, S, M, L ili XL) za Vaše individualne primjene – sa samo jednim okretanjem.

Zatražite od nas kombinacijski krug još danas!

TREMCO CPG s.r.o.
TREMCO CPG s.r.o.
Internet adresa

Prodaja putem zastupnika ili direktno na području cijele Hrvatske, Slovenije, BIH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi