Prirodno svestran – tako se predstavlja terracotta fasada TONALITY®. Sa širokim izborom boja, površina i formata nema ograničenja u dizajnu fasada. Njihova mala vlastita težina omogućuje laganu potkonstrukciju, kao i fleksibilnu i brzu ugradnju. Sve u svemu, visokokvalitetne fasade od terakote jednostavno su učinkovite.

Zahvaljujući visokotemperaturnom pečenju TONALITY®, elementi od terakote TONALITY® dobivaju glatku i gustu površinu bez premca. U isto vrijeme, ove jedinstvene karakteristike površine stvaraju dosljedno visoku kvalitetu, atraktivan vizualni izgled i dugoročno ne zahtijevaju održavanje. Integrirana zaštita od grafita u kombinaciji s doživotnom postojanošću boja i otpornošću na UV zračenje omogućuje TONALITY® fasadama da ostanu blistave od prvog do zadnjeg dana. Osim toga, fasada od terakote odbija prljavštinu, sprječava stvaranje mahovine ili algi i nije podložna nikakvim utjecajima iz okoline ili vremenskim prilikama.

TONALITY® elementi od terracotte raznovrsni su koliko i vaše ideje. Bez obzira fokusirate li se na boju, strukturu ili sofisticirani izgled – zahvaljujući jedinstvenim komadima i najsuvremenijim dizajnerskim površinama, vaša željena fasada ostvarit će se uz TONALITY®. Integrirana zaštita od grafita te postojanost boje i UV zaštita daju TONALITY® fasadama cjeloživotni intenzitet.

RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Veleprodaja i isporuka na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi