Tonality fasadna keramika i ventilirani fasadni sustav pružaju optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju, bolju energetsku učinkovitost te samim time ekonomičnost i smanjenje troškova.

Posebna vrsta obrade KERALIS® i visoke temperature pečenja od preko 1.200 ° C, fasadnu keramiku Tonality čine iznimno čvrstom, izdržljivom i otpornom na vremenske i ostale agresivne utjecaje iz okoliša. Fasadne obloge ovakve vrste djeluju gotovo bez održavanja te su dostupne s posebno učinkovitom i dugotrajnom zaštitom od grafita.

Zbog karakterističnog i jednostavnog načina postavljanja, sustav omogućuje jednostavne popravke zbog oštećenja ili vandalizma, a problematične dijelove fasade moguće je zamijeniti vrlo brzo i jednostavno.

Osim njihove postojanosti, Tonality ploče karakterizira, također, široka paleta boja i raznolikost formi. Obloge dolaze u više od 30 različitih boja i tonova, a, osim karakterističnih obloga pravokutnih formata, postoje i fasadni elementi koji se koriste kao zaštita od sunca i pogleda ili za inspirativne arhitektonske ideje.

RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Veleprodaja i isporuka na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi