Kupnja stana uvijek je dobra investicija ukoliko je stan kvalitetan, ako se nalazi na atraktivnoj lokaciji te ukoliko se kupuje od tvrtke koja ulijeva povjerenje i sigurnost.

Zašto odabrati Nivogradnju?

Nivogradnja d.o.o. je tvrtka koja je osnovana 1991g privatnim kapitalom i posluje u području graditeljstva. U RH započeli smo s radovima na adaptacijama i rekonstrukcijama građevina, a u SR Njemačkoj na izradi roh-bau konstrukcija stambeno poslovnih građevina.

Od samih početaka Nivogradnja se preusmjerila na izgradnju stambenih objekata te se u dugogodišnjem radu specijalizirala za iste. Do sada smo izgradili preko 4000 stanova u Republici Hrvatskoj.

Siguran projekat

Ponosni smo na sve izvedene projekte u zadnjih 24 godine. U tom razdoblju naučili smo puno i od naših kupaca. Stanovi se projektiraju u skladu s potrebama kupaca i modernog načina života. Naša sestrinska tvrtke Nivoprojekt pod našom kontrolom izrađuje projektnu dokumetaciju. Svi detalji pomno se razrađuju i analiziraju.

Sigurna gradnja

Sigurnost našim kupcima daje i naša kvalitetna gradnja. Veliku pažnju posvećujemo materijalima, pratimo razvoj materijala u Evropi te ugrađujemo najmodernije materijale i opremu koju možemo ukomponirati u cijenu koja je prihvatljiva našim kupcima.

Sve materijale za gradnju nabavlja naša sestrinska tvrtka Nivotrgovina koja ima izložbeno-prodajni salon u Kovinskoj 10 u Jankomiru u Zagrebu. www.nivotrgovina.hr

Sigurna kupnja

Kod nas se naši kupci mogu osjećati sigurno jer su svi naši objekti završeni na vrijeme, svi objekti upisani u dogovorenom roku u zemljišne knjige sa etažnim dijeloviam. Naš stručni prodajni tim detaljno pojašnjava sve korake pri kupnji stana. Mi smo tu za kupce i kada se objekat završi i kupci se usele. Pravi dokaz naše kvalitete i usluge su naši kupci koji nam se ponovo vraćaju i kupuju nove stanove. Najveći broj kupaca dolazi preko preporuke.

Cilj nam je izgraditi kvalitetnu građevinu i pružiti uslugu s kojom će naši kupci biti zadovoljni. Sva naša pažnja posvećena je kupcima. Mi ne gradimo samo zidove i zgrade, mi gradimo dom, toplo mjesto u kojem će se naši kupci osjećati ugodno i sigurno i u kojem će uživati sa svojim obiteljima i prijateljima.

Fotogalerija (7)

NIVOGRADNJA d.o.o.
NIVOGRADNJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi