ŠTO JE THERMOWHITE?

ThermoWhite WD je mineralno vezana izolacijska smjesa čijom se ugradnjom dobiva odlična toplinska i zvučna izolacija te izravnavajući sloj u jednom komadu.

Bez obzira na neravnu plohu te sve vrste cijevi i instalacija kojih je danas u gradnji sve više po podu dobiva se stabilna, kompaktna i vodoravna ploha idealno pripremljena za sljedeći sloj poda npr. cementni estrih ili drugo.

Prilikom ugradnje miješa se s malom količinom vode zbog čega je brzo suha i primjenjiva na sve vrste podloga pa tako i na drvene podove kod adaptacija starih zgrada.

ThermoWhite izolacija može se koristiti za:
 • PODOVE
 • RAVNE KROVOVE
 • POTKROVLJA
 • SVODOVE (LUKOVE)
 • BOČNE ISPUNE STRANICA I DNA BAZENA

PRIMJENA THERMOWHITE IZOLACIJE KOD PODOVA

ThermoWhite izolacija je namijenjena za izolaciju podova, ali se može primijeniti i u ostalim dijelovima jer je njezina struktura takva da se može prilagoditi svakoj vrsti podloge.

Zahvaljujući polaganju bez spojeva i odličnom zapunjavanju između cijevi, sprječavaju se zvučni i hladni mostovi što je također jako bitna stavka kad se izvodi vodoravna podloga za grijani estrih (podno grijanje na struju, vodu itd).

Zbog konstantne debljine estriha i savršeno poravnane plohe temperatura grijanja podnog grijanja je ravnomjerna i sprječavaju se velika rastezanja i pucanja estriha.

PRIMJENA THERMOWHITE IZOLACIJE KOD RAVNIH KROVOVA

ThermoWhite izolacija je primjenjiva i na ravnim krovovima jer se površina može izvesti s bilo kojim željenim nagibom, a uz to dobijete odličnu toplinsku izolaciju koja u pogledu troškova predstavlja vrlo učinkovito rješenje koje istodobno i štedi vrijeme.

PRIMJENA THERMOWHITE IZOLACIJE KOD POTKROVLJA

U potkrovlje se može ugraditi različita tvrdoća ThermoWhite izolacije bilo da se radi o tvrdoći za sam estrih ili za ploče za suhu montažu (2 sloja ukršteno postavljenih OSB ploča na koje ide laminat ili parket) ako je slučaj da deka ne može podnijeti veću težinu.

PRIMJENA THERMOWHITE IZOLACIJE KOD BOČNE ISPUNE STRANICA I DNA BAZENA

ThermoWhite omogućuje izvedbu kompaktnog trupa i toplinski izoliranu oplatu bazena, uz istodobno odličnu zaštitu instalacija bazena. Kod popunjavanja ne dolazi do isplivavanja na površinu uslijed male težine.

Posebno je prikladan za primjene gdje postoji neujednačena osnova za toplinsku izolaciju. ThermoWhite je toplinska izolacija koja se može ugraditi do 50 centimetara debljine i više, tako da izravnava i jako neravne podloge.

PREDNOSTI THERMOWHITE IZOLACIJE

 • Vrhunska toplinska izolacija
 • Otpornost na zapaljenje (vatru)
 • Odlična zvučna izolacija
 • Kompaktna ploha u jednom komadu
 • Savršeno pokrivanje, zaštićivanje cijevi i kablova
 • Nema ostataka materijala zbog dobre proračunatosti
 • Savršeno iznivelirana podloga spremna za estrih
 • Savršen materijal za izradu padova bilo gdje

Distribucija ThermoWhite izolacije vrši se pomoću kamiona na gradilište gdje se po dogovoru na licu mjesta i ugrađuje.

FINITAS d.o.o.
FINITAS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi