Percepcija kupaonice dramatično se promijenila posljednjih godina. Kupaonica, mjesto koje je nekada percipirano kao funkcionalan prostor s naglaskom na osobnu higijenu, postaje danas bitan prostor za opuštanje i oaza mira.

Osim toga, granice između pojedinih stambenih prostora sve se više brišu: kupaonica se otvara i postaje životni prostor, pretvarajući proizvode za kupaonice u namještaj. To je popraćeno povećom željom kupaca da dizajniraju kupaonicu prema vlastitom ukusu i da odražavaju koncept dizajna cjelokupnog životnog prostora.

Uz savršeno jedinstvo skladno usklađenih elemenata, dizajn kupaonice postaje bitan dio cjelokupnog stila. Boje naglašavaju prostor i utječu na doživljaj koji on pruža. S kolekcijom Colors, GROHE nudi maksimalnu slobodu izbora: od slavina do tuševa, tipkala i kupaonske galanterije.

U sveobuhvatnoj ponudi GROHE nudi asortiman proizvoda u deset različitih boja i mogućnosti završne obrade za usklađen koncept kupaonice bez ograničenja.

  • Deset rafiniranih boja i mogućnosti završne obrade za usklađen koncept kupaonice
  • GROHE je jedini kompletan dobavljač kupaonica koji nudi raspon boja, od slavina do tuša, pa sve do kupaonske galanterije i tipkala.
  • Izvanredna kvaliteta proizvoda zahvaljujući najmodernijoj PVD tehnologiji

Bezvremenska ljepota, inspirirana međunarodnim trendovima dizajna

Prilikom odabira boja GROHE dizajneri inspirirali su se globalnim dizajnerskim trendovima koji su već duže vrijeme prisutni na tržištu.

Michael Seum, potpredsjednik Design GROHE AG: "Tijekom naših sajamskih nastupa i prezentacija, primijetili smo da završna obrada namještaja u toplim nijansama i tamnoj crnoj boji iz godine u godinu postaje sve popularnija. Na temelju toga osmislili smo koncept boja koji je u interijerima prihvaćen kao dugogodišnji trend.

Ako uložite u boju u kupaonici, to se ne može lako i brzo promijeniti kao boja zida. GROHE kolekcija boja nudi našim klijentima bogat alatni okvir i što je najvažnije slobodu stvaranja željene vizije. Istovremeno postavljamo visoke standarde kvalitete kako bismo osigurali trajne boje i završne obrade. "

Briljantne završne obrade i otpornost na ogrebotine zahvaljujući inovativnim proizvodnim procesima

Estetika i funkcija čine savršeno jedinstvo u kolekciji GROHE Colors. Osim klasičnog kroma, postoji još devet opcija boja: SuperSteel, Cool Sunrise, WarmSunset, Nickel ili Hard Graphite, u poliranim ili brušenim verzijama.

Elementi imaju izvanrednu kvalitetu zahvaljujući inovativnom postupku proizvodnje PVD (Physical Vapor Deposition). Tehnologija potječe iz zrakoplovne industrije i postavila je nove standarde kvalitete završnih obrada.

Tijekom prvog koraka, prije same obrade, plastične komponente se pažljivo očiste i toplinski se obrađuju u pećnici gdje se zatim podvrgavaju procesu otplinjavanja. Tijekom drugog koraka nanosi se PVD obloga.

Ovaj proces se odvija u uvjetima visokog vakuuma i sastoji se od tri koraka: prvo se podloga čisti, zatim se nanosi osnovni sloj, a onda se premazuje bojom. Proces osigurava širi raspon boja, dok u isto vrijeme omogućava da su završne obrade tri puta tvrđe i deset puta otpornije na ogrebotine od pocinčanih površina.

GROHE Boje: Fleksibilan izbor boja za GROHE-ove linije proizvoda

U rasponu od 10 boja i mogućnosti završne obrade, GROHE dizajnerske linije, tuševi, kupaonska galanterija i tipkala mogu se integrirati u skladan koncept kupaonice – od klasičnog dizajna GROHE Atrio, senzualnog minimalizma GROHE Lineare, intuitivno smanjenog savršenstva GROHE Essence, GROHE Allure Brilliant ili GROHE Eurocube, pa do najnovije kolekcije GROHE Plus, koja ima smion, geometrijski dizajn u obliku slova D.

Da biste zaokružili skladnu igru boja, popularne GROHE ugradbene jednoručne miješalice (koje će se uvesti tijekom 2019. godine), tuševi GROHE SmartControl (počevši od lipnja 2019.) kao i inovativna tuš ručica Rainshower SmartActive i višenamjenski tuš za glavu Rainshower SmartActive (oba s početkom u listopadu 2019.) bit će dostupni u različitim bojama.

Atrio Privatna kolekcija: maksimalna prilagodba u luksuznoj kupaonici budućnosti

S vrhunskim konceptom Atrio Private Collection, GROHE ide korak dalje u raznolikosti dizajna i personalizaciji proizvoda u kupaonici, nudeći arhitektima, dizajnerima i kupcima mogućnost stvaranja vlastitih individualnih slavina.

U ovoj kolekciji kupci mogu birati između deset boja i mogućnosti završne obrade i tipova ručki, a koje pritom mogu biti opremljene različitim dodacima kao što su crno-bijeli mramor ili crno-bijelo staklo.

Ne postoje granice kreativnosti – za doista jedinstven doživljaj kupaonice!

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi