Želite da vaša kupaonica bude mjesto svakodnevnog opuštanja? Utočište od užurbanog životnog stila? Želite tuširanje koje pruža savršeni predah od obaveza i stresa?

Sve navedeno svakako ćete postići s termostatskom miješalicom za tuš koja je danas prioritet kod uređenja modernih kupaonica.

Donosimo nekoliko razloga zašto odabrati upravo termostatsku miješalicu:

  • Savršena temperatura i mlaz tijekom cijelog tuširanja, bez oscilacija zahvaljujući GROHE turbostat elementu
  • Nema neugodnih iznenađenja poput mlaza hladne ili jako vruće vode što je idealno za obitelji s djecom
  • Ušteda vode i novca jer nema dugotrajnog prilagođavanja željene temperature na početku tuširanja
  • Moderan dizajn koji se može prilagoditi vašem stilu i izgledu kupaonice (na primjer, minimalistički i skriveni u zidu ili klasični i nazidni, sakriveni i nazidni)

Ako ste ljubitelj lijepog dizajna i težite vrhunskoj kvaliteti oduševit će Vas Grohe tuš sistemi iz linije Euphoria koji svojim izgledom i mogućnostima podižu iskustvo tuširanja na sasvim novu razinu. Na primjer, Grohe Euphoria System 260 s efektom kišnih kapi SmartRain doživljaj tuširanja čini neopisivo ugodnim i opuštajućim. Istodobno se ostvaruju ogromne uštede vode što je velika prednost za apartmane i velike obitelji.

Saznajte više o radu i mogućnostima termostatskih miješalica za tuš i pronađite savršenu za svoje potrebe!

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi