Postoji dosta razloga zašto netko jednostavno želi vježbati kod kuće. To može biti privatnost, nema gužve, opuštenije se vježba, smirenije, štedi se na vremenu, te se može vježbati u bilo koje doba, neki jednostavno ne vole teretane, a tu postoji i onaj najglavniji možda razlog, ušteda novca.

Imate li sobu viška gdje možete staviti neke svoje sprave za vježbanje onda ste riješili veći dio. Ne treba vam puno sprava za vježbanje, dovoljna je možda neka veća gdje možete raditi više stvari, dizanje utega, trbušnjake i slično. Podloge za vježbanje također ne zauzimaju puno prostora, njih rastegnete kada vježbate i sklopite kada ste gotovi.

Utezi, pilates lopta, prostirke naći će uvijek svoje mjesto i u najmanjoj prostoriji. Vježbati možete i u dnevnom boravku, dosta sprava za vježbanje mogu se sklopiti pa ih možete odložiti ispod kreveta ili iza vrata. Kućna teretana ne mora biti niti slična onoj sa slika s interneta ili na televiziji, dovoljan je mali kutak kako biste svoj trening obavljali svaki dan ili kad god to poželite.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi