ADRIA NEW - Unaprijeđenog kvaliteta, boja i dezena

Suptilni dezeni i smirena paleta boja kreiraju izuzetno opuštajuće interijere. Adria New tepisi namijenjeni su kako za vanjske, tako i za unutrašnje prostore.

Prilikom uređenja prostora možete se igrati s interesantnim detaljima i dekoracijom, Adria New tepisi u neutralnim bojama lako se uklapaju u svaki prostor.

Kolekcija koja nam dolazi u akcentnim bojama, a slična kolekciji Adria New je Java. Fokus je na nježno tirkiznoj i smeđoj boji zadržavajući prirodan motiv tako da se i ova kolekcija vrlo lako uklapa u svaki prostor.

1. Ako imate krznenog člana obitelji, oduševit će vas informacija da su Adria New i Java tepisi pet friendly, odnosno potpuno su pogodni za kućne ljubimce.

2. Tepisi iz kolekcije Adria New i Java su nastali tehnikom tzv. ravnog tkanja, a to nam govori da se ovi tepisi veoma lako održavaju. Preporučuje se redovno usisavanje, bez upotrebe rotirajuće četke, kako ne bi došlo do oštećenja tepiha.

Mrlje se mogu lako ukloniti neutralnim deterdžentom, dok se profesionalno čišćenje može obaviti po potrebi. Namještaj i teški predmeti neće ostaviti tragove na ovom tepihu, što omogućuje fleksibilniji pristup uređenju prostora.

3. Pogodni su za dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, ili kao staze u hodniku. Točnije, zbog svoje izdržljivosti idealni su za prostore u kojima je frekventnije kretanje.

4. Izuzetno su izdržljivi i otporni na sve vremenske prilike, pa garantiraju postojan izgled i po nekoliko sezona, ne mijenjajući boju nakon izlaganja sunčevoj svjetlosti zbog toga su odličan izbor i za terase.

Pogledajte sve dezene tepiha Adria New i Java kolekcije, i pronađite tepih koji se najbolje uklapa u vaš dom.

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi