Možda ste mislili da teniske loptice služe samo za tenis, ali one mogu imati i neku drugu svrhu. Naš dom je pun opcija za neke originalne ideje, samo ih treba otkriti. Volite li tenis ili samo želite unijeti malo tog sporta u svoj dom, sada to i možete.

Teniske loptice mogu vam poslužiti za ukrašavanje vašega doma. Ukrasite lopticama ogledalo, možete ih prepoloviti na pola te ih nalijepiti na krajeve ogledala kako biste dobili okvir. Stavite svoje slike na stol pomoću njih, postoje one male kvačice na koje možete staviti sliku, a kvačicu pričvrstite na štapić a štapić umetnite u tenisku lopticu. Odrežite gornji dio loptice te unutra stavite olovke ili neke sitnice za radni stol.

Napunite veliku vazu teniskim lopticama za lijepu dekoraciju. Napravite unikatan stol od loptica, dovoljno je da imate konstrukciju stola, a dalje samo lijepite loptice. Zahvalne su i za izradu vijenca za vrata, odlična ideja za ljetne dane zbog žute boje. Budite originalni, smislite neku svoju dekoraciju sa teniskim lopticama.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi