VENT sustavi ventiliranih fasada nastali su kao rezultat tehničkih inovacija, uz uvažavanje aktualnih trendova u arhitekturi, gdje energetska učinkovitost predstavlja jedan od glavnih faktora kontinuiranog razvoja.

U suradnji s tvrtkom Xella, u Tehnomarketu je razvijen namjenski prilagođen sustav nosivih aluminijskih potkonstrukcija za ventilirane fasade, koji se savršeno integrira u suvremeni Ytong sustav gradnje s Multipor toplinskom izolacijom.

Osnovne odlike VENT sustava, poput izražene fleksibilnosti prilikom izbora materijala za oblaganje, provjetrenog zračnog sloja između izoliranog nosivog zida i fasade, visokog stupnja prefabrikacije i dugotrajnosti robusne aluminijske konstrukcije potpuno su očuvane, i dodatno unaprijeđene novim rješenjima za pričvršćivanje noseće konstrukcije, koji u potpunosti eliminira hladne mostove i točkaste gubitke kroz fasadu.

VENT fasade su izuzetno trajne i otporne na vanjske utjecaje, uz veliku mogućnost arhitektonskog oblikovanja završnih površina na objektu, kako u novogradnji, tako i prilikom modernizacije postojećih zgrada.

Više o VENT sustavima potkonstrukcija za ventilirane fasade pročitajte na linku.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi