Dekalb Residences New York USA

U uredu provodimo veći dio svog dana, i zato je jako bitno da nam odgovara postor koji nas okružuje. Ne samo da prostor u kojem Vaši zaposleni provode barem osam sati dnevno utječe na njihovo raspoloženje, već može prilično doprinjeti rezultatima firme.

TMH sistem predstavlja idealno i vrlo ekonomično rješenje bez prekida termo mosta, za izradu vrata, prozora i pregrada koji, između ostalog, nalaze primjenu u interijeru.

Elegantnih linija i veoma jednostavnog dizajna ovaj sistem primjenu je našao u kompanijama u Srbiji, Švicarskoj, Americi i Africi. Poslovni prostor Ecobank Headquarters rađen s Tehnomarket sistemima nagrađen je na Africa Property Investment samitu 2018. godine priznanjem "Best Office Development" na Afričkom kontinentu.


Dekalb Residences New York USA

Ovaj sistem nudi fiksne i otvorive elemente sa standardnim, kliznim ili harmonika načinom otvaranja. U slučaju izuzetno visokog prostora, može biti implementiran u staklenu fasadu koja ograđuje prostor u interijeru, dok maksimalna visina fiksnih elemenata dostiže čak 3,5 metara.

Implementacija samog sistema vrši se po konkretnim zahtjevima projekta i kupca. Fantastičan izbor dekorativnih elemenata poput okova, kvaka i rukohvata dodatno može uljepšati Vaš poslovni, ali i privatni prostor. Površinska zaštita je moguća u svim bojama RAL karte, a s Wood Effect tehnologijom moguće je dobiti i šaru drveta na aluminijskoj TMH stolariji.


Fasadni detalj, SK12 – Pancevo, Serbia

Prva varijanta TMH 45 s dubinom ugradnje od 45 mm i dvoslojnim staklom podešena je za eksterijere kao što su zastakljeni vrtovi, bazeni i terase, pa čak i prozori i vrata u toplijim klimatskim zonama.

S druge stane sistem TMHL 30 idealan je za pregrađivanje unutrašnjeg prostora kao što su uredi, saloni kafići pa čak i prostorije unutar stana. Odlikuje ga jednoslojno staklo i dubina ugradnje od 30mm. Prednost ovog sistema je njegova ekonomičnost zbog vrlo jednostavnog dizajna kojim se postiže minimalistički izgled prostora.


Office Space, Societe General Headquarter Belgrade

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi