Tehnomarket INTERIO P29 sistem lakih interijerskih pregrada predstavlja suvremeno, modularno i elegantno rješenje za poslovne prostore nove generacije, gdje ekskluzivna materijalizacija, brza montaža bez klasičnih građevinskih radova i profinjen izgled zadovoljavaju sve potrebe objekta tog tipa.

U uredu provodimo veći dio svog dana i zato je jako bitno da nam odgovara postor koji nas okružuje. Uređenje poslovnog prostora, ne samo da može utjecati pozitivno na raspoloženje zaposlenih, koji u njemu provode svojih dragocjenih osam sati dnevno, već može i puno govoriti o uspjehu i načinu poslovanja kompanije.

Tehnomarket je poznat po rješenjima za eksterijer objekta, a kao rešenje za uređenje stolarije unutar poslovnih objekata razvijen je novi sistem INTERIO P29, bez prekida termo mosta, za izradu vrata, prozora i pregrada koji nalaze primjenu u interijeru.

INTERIO P29 idealan je za unutrašnja vrata i pregradne zidove modernih poslovnih objekata gdje ekskluzivna materijalizacija, brza montaža bez klasičnih građevinskih radova i profinjen izgled zadovoljavaju sve potrebe arhitekata. Da bi se ostvario efekt velikog i otvorenog prostora mnoge kompanije se odlučuju da urede pregrade staklom. Nekada je pak potrebna veća privatnost, i u tim slučajevima staklo zamjenjuje drvena ispuna koja u kombinaciji s ostakljenim vratima može imati odličan efekt. Kod sistema INTERIO P29 moguće su obje opcije.

Izuzetno mala dubina sistema od svega 29 mm nudi mogućnost montaže bez gubitka korisne površine u interijeru, uz visoku fleksibilnost prilikom dizajna prostora i formiranja funkcionalnih cjelina. Interio P29 sistem nudi dvije vizualno različite opcije – jednu s vidljivim aluminijskim štokom i izborom drvenog ili staklenog krila, i drugu s potpuno staklenim elementima.

INTERIO P29 sistem nije pogodan samo za poslovni prostor već je idealan i za stambene prostore modernog koncepta gdje staklo zamjenjuje tradicionalne pune pregradne zidove, kafiće i barove, pa čak i odvajanje pušačke zone u restoranima ili na aerodromima.

Implementacija samog sistema vrši se po konkretnim zahtjevima projekta i kupca.

Sistem lakih unutrašnjih pregrada INTERIO P29 nudi izuzetne mogućnosti prilikom planiranja i uređenja prostora, uz veliku kombinatoriku malog broja sistemskih profila.

Ovaj elegantni sistem efikasno će oplemeniti svaki prostor bez ikakvih ustupaka funkcionalnosti uslijed izuzetno male vidljive površine profila, iskombinirane s visokom nosivošću koja omogućava velike dimenzije elemenata i kreiranje svijetlih, prozračnih, suvremenih poslovnih prostora uz maksimalnu iskoristivost prirodne svjetlosti dostupne u interijeru.

INTERIO P29 profili dostupni su u dvije opcije površinske zaštite - plastifikacija u svim RAL tonovima i eloksaža. Sistem podržava više vrsta okova, s vidljivim i nevidljivim šarkama čiji elemeti dolaze u 5 opcije površinske zaštite - plastifikacija u svim RAL tonovima,  eloksaža, brušeni aluminij, sirovi aluminij, kao i polirani i brušeni nehrđajući čelik.

Ovaj sistem predstavlja idealno, dizajnerski i vrlo ekonomično rješenje zbog svoje jednostavnosti. 

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi