Tarkett parket je 100 % drveni pod višeslojne konstrukcije, a proizvodnja parketa vrši se u najsuvremenijoj tvornici parketa u Europi koja se nalazi u Bačkoj Palanci.

Kompanija Tarkett je prije više od 10 godina u Srbiji lansirala novu vrstu parketa, gotovog parketa, koji se isporučuje u daskama. Radi se o gotovom parketu koji je odmah spreman za postavljanje i spreman je za korištenje odmah nakon ugradnje. U našoj ponudi parketa pronaći ćete jedan lameni parket i tri lamelna parket u različitim dimenzijama parket daske: može biti uža, šira, duža i kraća.

Ništa se ne može usporediti s ljepotom prirodnog drveta: njegova ljepota, snaga i efektan karakter donose jedinstvenost svakom interijeru. Najveći i raznoliki izbor drvenih podnih obloga nudi vam kolekcija Salsa.

Mogućnosti da dizajnirate interijer su beskonačne. Od jasenovog drveta, hrasta, lješnjaka i mahagonija, Salsa će unijeti toplinu u vaš dom.

Uz to, lamele manjih dimenzija pojačavaju dinamiku u interijeru i ostavljaju impresivan utisak.

Izaberite nijanse koje će upotpuniti vaš prostor i kreirajte ambijent kakav ste oduvijek željeli, po vašem stilu i ukusu.

Površina je tretirana Proteco Strong lakom, što ga čini otpornim na habanja i ogrebotine. Jednostavna instalacija Salsa parketa omogućena je uz T-Lock sistem i nakon postavke, pod je odmah spreman za korištenje.

Salsa Art, sama riječ nam govori, možete kreirati točno onakav ambijent kakav ste zamislili - moderan, retro, minimalistički ili rustikalan. Kombinacija prirodnog drveta s posebnim načinima tretiranja površinske strukture - sve radi dobivanja novog i autentičnog izgleda.

Dostupan u različitim nijansama - od bijelih i krem nijansi, do smeđe i crne, što vam otvara mnogobrojne mogućnosti dizajna.

Želite pod koji će vašem prostoru pružiti dašak luksuza? Salsa Premium je savršen parket za sve koji traže savršen spoj bogate tradicije, suvremenih boja i tekstura. Posebna uljana površinska zaštita (Protecto Hardwax Oil) naglašava prirodnu strukturu drveta, a pritom olakšava održavanje poda, štedeći vam vrijeme i novac.

Pred vama je bogat izbor dizajna - odaberite jedno od osam različitih idejnih rješenja.

Salsa Premium parket omogućava vam da kreirate točno onakav ambijent kakav ste zamislili - uz beskompromisnu udobnost, stabilnost i stil.

Uz Tarkett, očekujte udobnost, kvalitetu i privlačan dizajn, bez kompromisa. Salsa kolekcija podrazumijeva višeslojne parkete, gdje je potrošnja drveta u procesu proizvodnje znatno smanjena. Tarkett se ističe po ekološkom pristupu proizvodnje.

Kao i svi Tarkett parketi, i Salsa Premium dolazi uz odgovarajući asortiman lajsni, uz 30 godina garancije.

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi