tado°, pametan i moćan sustav jednostavan za korištenje, osmišljen je kako bi vaš život bio ugodniji, vodeći računa o vašoj udobnosti, toplini i uštedi. tado° je vodeći njemački proizvođač u intelignetnim kontrolama za upravljanje grijanjem, a dokazao se i kao jedan od najfleksibilnijih i najlakših sustava na tržištu.

Smart termostat tado° i Smart termoglava tado° osiguravaju ugodnu i zdravu unutarnju klimu u Vašem domu uz uštedu do 31% na računu za grijanje! tado° dolazi kao niz komponenti koje možete sastavljati zajedno, ovisno o tome što vam je potrebno za pametno upravljanje vašim domom.

U prodaji su tri paketa:
  • Pametni termostat tado° (žični) + V3 modul (wi-fi)
  • Pametna termostatska glava tado° + V3 modul (wi-fi)
  • Pametne termostatske glave tado° – 4 komada (bez Wi-Fi modula)

Temelj postavljanja za povezivanje na internet je tado° Starter Kit (V3+) s Internet Bridgeom. Svako kućanstvo zahtijeva samo jedan Internet Bridge. V3+ modul se dobije uz kupnju tado° termostata ili tado° termostatske glave.

Uz najnoviju verziju tado° (V3+) sustava dobivate čistu kvalitetu upravljanja grijanjem putem wifi mreže, a za udobnost u svakoj sobi možete proširiti postojeći sustav dodatnim pametnim termostatskim glavama tado°.

Tako možete kontrolirati više zona grijanja i svake sobe pojedinačno. Na taj način uvijek imate pravu temperaturu u pravo vrijeme u svakoj sobi ili zoni. Svim zonama možete upravljati u aplikaciji tado° te pratiti sva izvješća i obavijesti. Smart uređaji tado° koriste lokaciju vašeg telefona za upravljanje grijanjem, osiguravajući da se pritom energija ne troši.

Smart Termostat tado°

tado° smart termostat je lijepog izgleda ravnih linija i bijele boje s LED zaslonom koji sjaji kroz plastičnu površinu i prikazuje opcije na dodirne kontrole. Pametni termostat tado° zamjenjuje vaš obični sobni termostat, a za povezivanje termostata s internetom potreban vam je Internet Bridge koji se napaja putem USB-a i uključuje se u usmjerivač putem Etherneta.

V3+ Modul se izravno povezuje s vašim bojlerom i komunicira bežično sa Smart termostatom. Internet Bridge sigurno povezuje Sustav tado° s internetom putem rutera (usmjerivača), omogućujući upravljanje svim tado° uređajima pomoću aplikacije tado°.

Aplikacija za pametni telefon daje vam potpunu kontrolu nad grijanjem gdje god se vi nalazili. tado° je vrlo jednostavan za korištenje, a podešavanje temperature preko aplikacije ili glavnog termostata odmah pokreće bojler.

Smart Termoglave tado°

Ako želite kontrolirati grijanje u svakoj sobi zasebno, potrebno je dodati Smart Termoglave koje se kupuju u paketu od 4 komada bez V3+ modula.

Vrijeme je za pametnije grijanje! tado° pametne radijatorske termoglave zamjenjuju vaše obične termostatske glave, dajući vam kontrolu nad temperaturom svake sobe.

Jednostavno zamijenite stare termostatske glave na vašim radijatorima bez potrebnih alata jer tado° termoglava dolazi sa šest različitih adaptera. Smart termoglave su kompatibilne sa svim standardnim radijatorima.

Pametne značajke Tado° sustava koje mogu pomoći u uštedi energije i udobnosti:

  • Geofencing – tado° na temelju Vaše lokacije pomaže uštedjeti energiju kada nitko nije kod kuće i omogućuje vam da unaprijed zagrijete kuću prije vašeg dolaska.
  • Vremenska prilagodba – tado° integrira informacije o vremenu kako bi se smanjio Vaš račun za energiju. Uzima u obzir vanjsku temperaturu i brine se da vaša kuća ne povećava temperaturu iznad zadane.
  • Air comfort – tado° vam pomaže u postizanju zdravije unutarnje klime u kući, vlažnosti zraka i svježine s uvidima i specifičnim savjetima.
  • Otvoren prozor – tado° odmah uočava otvoren prozor na kući i isključuje grijanje onoliko dugo koliko želite da prozor ostane otvoren kako bi se spriječilo nepotrebno grijanje.
  • Pregledna izvješća – tado° vam prikazuje temperaturu i vlažnost, aktivnosti grijanja i vremenske prilike, kada su prozori bili otvoreni te koliko ste uštedjeli energije.
  • Praćenje zdravlja bojlera – tado° drži bojler pod kontrolom, obaviještava vas kada je vašem bojleru potreban servis.

Kako tado ° štedi energiju?

tado° štedi energiju, a time i novac, automatskim isključivanjem grijanja kada je posljednja osoba napustila vaš dom. tado° prilagođava vaš profil grijanja na temelju karakteristika vašeg doma koje uči tijekom vremena, kao i lokalne vremenske prognoze.

S tado °, moguće je učinkovitije grijanje cijelo vrijeme, kada ste kod kuće i kada niste kod kuće. Pokazuje vam temperaturu koliko je toplo u Vašoj kući, kada je vaše grijanje uključeno i koliko upravo štedite, a što je najvažnije omogućuje kontrolu grijanja gdje god se vi nalazili.

Zašto kupiti tado° pametne uređaje?

Pametni termostat i pametne termoglave su bez imalo sumnje jedan od najboljih sustava grijanja. Čista aplikacija, uredno dizajniran komplet i pametna upotreba tehnologije čine sustav jednostavnim za korištenje uz uštedu novca.

Ako želite početi samo s pametnim termostatom i kasnije nadograditi pametne termoglave, imate mogućnost učiniti upravo to!

Distributer za Hrvatsku je Exterim! U našoj ponudi termostata pronađite sve tado° uređaje, saznajte više informacija, pogledajte cijene ili ukoliko imate kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@exterim.hr ili telefon 031/201-688.

EXTERIM d.o.o.
EXTERIM d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi