Soudatight tekuća parna membrana

Soudal je već godinama poznat kao renomirani proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za brtvljenje i izolaciju u građevinskom svijetu. Mnogi od ovih proizvoda zasebno su certificirani i već se uspješno koriste za ugradnju prozora i vrata. Zajedno s instalaterima, projektantima zgrada i arhitektima Soudal je kombinirao svoje znanje i iskustvo u Soudal sustavu za brtvljenje prozora.

Soudatight linija proizvoda za savršenu zračnu nepropusnost

Dobra izolacija, stolarija i ostakljenje u zgradi nisu od koristi ako toplinski mostovi ili propuštanje zraka između njih znače gubitak topline i energije. Soudal Soudatight linija proizvoda rješava ove probleme...

Posebno dizajnirana tekuća membrana SOUDATIGHT SP, SOUDATIGHT LQ i SOUDATIGHT HYBRID stvara potpuno elastičnu membranu koja savršeno slijedi oblik površine kako bi mogla jamčiti izvrsnu hermetičnost. Kombinacija tekuće membrane sa hibridnim brtvilom uspješno je izdržala test sustava MO-01/1 iz uglednog IFT Instituta u Rosenheimu.

Soudatight proizvodi su spremni za upotrebu, odlično prijanjaju na sve porozne materijale čak i u vlažnim uvjetima. Ostaju trajno elastični nakon sušenja, mogu se bojati i žbukati nakon sušenja. SOUDATIGHT proizvodi u skladu su sa normom GEV EMICODE EC-1 PLUS. Primjenjuju se za završne radove kod ugradnje vrata, spojeva zidova i podova, zidova istropova kao i krovnih spojeva

Soudatight Hybrid - Hibridna polimerna membrana za primjenu aplikacijskim pištoljem ili četkom

OPIS PROIZVODA: Soudatight Hybrid je hibridna polimerna membrana - dizajnirano za unutrašnju i vanjsku primjenu. Ovaj proizvod omogućuje vrlo brzu i jednostavnu primjenu, služi za brtvljenje spojeva i površina. Soudatight Hibrid može se primjeniti točkasto ili slojevito uz pomoć Jetflow kompresorskog pištolja.

SVOJSTVA:

• Nepropusno za vlagu i kišu

• Paropropusan

• Ostaje elastičan nakon sušenja

• Može se bojati i žbukati nakon sušenja

• Za vanjsku upotrebu (moguća i unutrašnja upotreba)

Soudatight LQ - Tekuća membrana za nanošenje četkom, ojačana vlaknima

OPIS PROIZVODA: Soudatight LQ je visokokvalitetni polimer ojačan vlaknima koji nakon sušenja stvara zračno i paronepropusnu elastičnu membranu. Koristite Soudatight LQ za nepropusnu i paropropusnu završnu obradu prodora kod spojeva prozora, poda, zida, stropa i krova. Proizvod se vrlo jednostavno nanosi ravnom četkom.

SVOJSTVA:

• Nepropusno za zrak i paru

• Armirano staklenim vlaknima (pogodno za premošćivanje pukotina do 2 mm)

• Ostaje elastičan nakon stvrdnjavanja

• Može se bojati, žbukati ili zalijepiti trakom nakon sušenja

• Samo za unutrašnju upotrebu

• Dostupno u bijeloj i plavoj boji (koja nakon sušenja postaje crna)

Soudatight SP GUN - Raspršiva tekuća membrana

OPIS PROIZVODA: Soudatight SP GUN - raspršiva tekuća membrana - formira sloj na spojevima između prozora i zida. Soudatight SP GUN nanosi se Soudatight pneumatskim pištoljem sa kompresorom.

Proizvod je tečan kada se nanese, savršeno pokriva podlogu bez stvaranja mjehurića. Čak i na blago vlažnim i prašnjavim površinama.

Soudatight SP - Profesionalna raspršiva tekuća membrana

OPIS PROIZVODA: Soudatight SP - oblikuje zračnu i paropropusnu elastičnu membranu na većim površinama i kod spojeva poda i zida, zida i stropa… Soudatight SP nanosi se pomoću profesionalnih kompresorskih alata za raspršivanje.

Soudatight GUN - Pneumatski pištolj za primjenu Soudatight tekuće membrane SP

OPIS PROIZVODA: Pneumatski aplikacijski pištolj posebno dizajniran za nanošenje Soudatight SP tekuće membrane. Uključena 2 nastavka za raspršivanje.

PRIBOR: 131296: 5 nastavaka za Soudatight pištolj

Pogledajte video s prikazom primjene Soudatight proizvoda!

SOUDAL d.o.o.
SOUDAL d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija proizvoda po cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi