Laminati su najpopularnija, najpovoljnija i najpraktičnija podna obloga za svaki moderan dom i poslovni prostor. Laminat je višeslojna podna obloga koja imitira drvo, kamen ili druge materijale.

Nudi udobnost, funkcionalnost, svestranost, izdržljivost, te autentičan i moderan izgled. Pruža najbolji omjer cijene i kvalitete. Drvo Trgovina Mikša u svojoj ponudi predstavlja Vam više od 60 dekora Swiss Krono AG laminata raznih debljina i klasa.

U ponudi imamo laminate debljine od 7 do 14 mm, odnosno klase tvrdoće 31, 32 i 33. Debljine od 7 do 10 mm pogodne su za domaćinstva, dok 12 i 14 mm možete koristiti i u domaćinstva i u poslovnim prostorima. Debljine 12 i 14 mm pogodne su za korištenje u prostorijama u kojima postoji podno grijanje.

U ponudi možete pronaći dekore s V-fugom ili s ravnim spojem dasaka. Svi laminati iz naše ponude imaju klik sistem spajanja – sistem spajanja dasaka koji omogućuje jednostavno postavljanje laminatnog poda bez korištenja ljepila ili drugih sredstava.

Laminat je proizvod visoke kvalitete koji zadovoljava najstrože europske standarde. Swiss Krono AG pažljivo prati da svaka pojedina daska zadovoljava švicarske i europske zahtjeve kvalitete. Laminatni pod ne doprinosi stagnaciji zraka u prostoriji, omogućava podu da diše. Pruža dobru toplinsku i zvučnu izolaciju. Ekološki je prihvatljiv proizvod i stoga nema negativan utjecaj na ljudsko zdravlje.

Oduševite se galerijom soba s laminatnim podovima na našoj web stranici i pronađite dizajn koji je usklađen s vašim jedinstvenim ukusom. Ili posjetite Drvo Trgovina Mikša maloprodajni salon na adresi Ilovac 6, Karlovac i pogledajte uživo sve dostupne dekore i odmah ih uparite s odgovarajućim ukrasnim letvicama i ostalom dodatnom opremom. Swiss Krono AG laminati – švicarska kvaliteta po cijenama već od 36,00 kn/m2!

Spremni ste pronaći svoj novi dekor laminata, ali niste sigurni gdje započeti? Pronađite ga u Drvo trgovini Mikša!

DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi