Za adekvatan sustav grijanja ne postoji standardno rješenje. Ipak, ne bi trebalo biti toliko teško pronaći sustav grijanja koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Preporučujemo dizalice topline ili toplinske pumpe jer predstavljaju jedan od najekonomičnijih, učinkovitih i ekološki prihvatljivih načina pripreme potrošnje tople vode i grijanja.

Što su dizalice topline i čemu služe?
Dizalice topline su uređaji koji besplatno koriste dostupnu toplinu iz okoliša za toplinsku opskrbu kuće s jednom obitelji, ili za više obiteljskih kuća. Funkcioniraju tako da koriste geotermalnu energiju iz zemlje, podzemnih voda ili zraka. Toplinsku energiju s niske temperaturne razine dižu na višu, a rade vrlo učinkovito čak i na niskim vanjskim temperaturama.

Prednosti sustava dizalice topline:
  • Korištenje prirodnih, neiscrpnih izvora energije
  • Nema štetnih emisija
  • Učinkovitost: do 75 posto energije dolazi iz okoliša, samo 25 posto treba dodati u obliku električne struje
  • Hlađenje tijekom ljetnih mjeseci
  • Jednostavna tehnologija visokih vrijednosti, niskih troškova održavanja s dugim vijekom trajanja
VAILLANT d.o.o.
VAILLANT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Maloprodajna distribucija proizvoda putem partnera u cijeloj Hrvatskoj (Žepoh - 01/ 65 52 113; Petrokov - 01/ 23 55 333)
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi