Svi znamo da je uređenje doma izrazito zahtjevan proces koji zahtjeva ulaganje vremena i novca.

Potraga za kvalitetnim materijalom po niskim cijenama može uglavnom uzeti više vremena nego što ste očekivali. Većina ljudi izbjegava provoditi vrijeme tražeći potrebne materijale i proizvode, te preferiraju kupovinu na jednom mjestu.

Najveći problem kod kupnje se javlja kada kupci ne mogu naći sve potrebne proizvode na jednom mjestu.

Uređenje doma je samo jedna faza koja slijedi nakon kupovine svih potrebnih materijala. Ako svoju energiju i vrijeme želite usredotočiti na kreativno uređenje doma, te reducirati potrošeno vrijeme na kupnju visokokvalitetnih materijala po niskim cijenama, Kimbino ima odgovor!

Nikad niste čuli za Kimbino i pitate se o čemu je riječ?

Naime, Kimbino je agregator akcijskih ponuda velikih trgovačkih lanaca diljem Hrvatske. Pomoću Kimbina možete pronaći svu potrebnu opremu i materijale za uređenje Vašeg doma na jednom mjestu. Planiranje i organiziranje kupnje unaprijed uvelike štedi vrijeme i novac.

Isto tako, ukoliko ste ekološki osviješteni, Kimbino svoju ponudu ne prezentira putem fizičkih letaka koji negativno utječu na okoliš.

Sva je ponuda prezentirana u digitalnom obliku koji ima mnogo pogodnosti poput tražilice proizvoda, traženja akcijskih cijena i sl. Zapravo sve što vam treba za brzu i jeftinu kupnju kvalitetnih proizvoda nalazi se na dohvat ruke.

Ako tražite proizvode za uređenje interijera i prostorija, savjetujemo da prolistate NTL letak u digitalnom obliku gdje svakog tjedna možete naći zanimljive proizvode koji će dovesti život u Vaš dom.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi